2777
2789

سلام دوستان من مدت طولانی هست ال دی میخورم و هربار که قرص را قطع میکردم بعد از چهار روز پری میامد ولی اینبار بعد از گذشت بیش از چهار روز هنوز خبری نیست.........کسی مثل من بوده؟......... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز روز چندمه ممکنه یکی دو روز دیگه بشی منم بعضی وقتا بیشتر طول می‌کشه در حد یکی دو روز

به حساب خودم پنج یا شش روز قبل قرص را قطع کردم.............متاسفانه خیلی بی نظم خوردم این ماه حسابش از دستم دررفته

به حساب خودم پنج یا شش روز قبل قرص را قطع کردم.............متاسفانه خیلی بی نظم خوردم این ماه حسابش ...

نباید بی نظم بخوری که باید به موقع بخوری میخای یه بیبی چک بزن خیالت راحت شده اگه منفی بود ولش کن خودش میاد

شاید یه روز سرد،شاید یه نیمه شب،دلت بخواد بشه برگردی به عقب
نباید بی نظم بخوری که باید به موقع بخوری میخای یه بیبی چک بزن خیالت راحت شده اگه منفی بود ولش کن خود ...

احتمال بارداری خیلی ضعیفه........ولی چشم حتما اینکارو میکنم..............ممنون که برام وقت گذاشتی........

به حساب خودم پنج یا شش روز قبل قرص را قطع کردم.............متاسفانه خیلی بی نظم خوردم این ماه حسابش ...

همزمان با خوردن قرصاتون انتی بیوتیک مصرف نکردین؟ یا عذرمیخوام اسهال واستفراغ نشدین؟

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘
آنتی بیوتیک نه.......من تو این مدت فقط سه روز زینک خوردم 

خب پس مشکلی نیست. امیدوارم زودتر پری بیاد

خب پس مشکلی نیست. امیدوارم زودتر پری بیاد

مرسی عزیزم...........البته من سابقه کیست هم دارم......و هفت ساله مداوم ال دی میخورم......و این اواخر یکماه در میون خونریزیم کم و زیاد میشه........

مرسی عزیزم...........البته من سابقه کیست هم دارم......و هفت ساله مداوم ال دی میخورم......و این اواخر ...

ان شاءالله که از کیست نباشه🙏.ولی استرس ومسافرت وتغییرات اب وهوام بی تاثیرنیست