سلام من از ديشب يكسره گريه ميكنم رفتم سونو بايد هفته هفت ميبودم ولي سونو زد ٦ هفته و يك روز و دكتر گفت بايد تا الان قلب تشكيل ميشد يه هفته ديگه برو سونو اگه قلب نبود بايد سقط كني دارم ديوونه ميشم كيسه زرد و فتال بول هم بود ،ميتونم اميدوار باشم؟دكتر ك گفت اصلا اميدوار نباشم همش ١٠ درصد گفت امكانش هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم امیدوار نباش قلب تو هفته ششم تشکیل میشه باید صدای ضربان شنیده میشد حالا که نشده احتمال زیاد مشکل کروموزومی داره واگه تشکیل میشد هم بچه ت مشکل دار به دنیا میومد پس خدا خواسته تت
غربالگری اولم که همه چیز عالی بود، غربالگری دومم ریسک سندروم دان زده، آره عزیزم هزینه اش زیاد ، البته یکم برای من بیشتر هم شد چون تو هفته ۱۹ انجام شد، هم بخاطر خواب ۷۲ ساعت چون تا آخر این هفته اگر خدایی ناکرده چیزی باشه اجازه سقط میدن بعد هفته ۲۰ جنین هرچی باشه باید به دنیا بیاری مگر غیر قانونی سقط کنی، هم اینکه هفته های بالا رو جای دیگه نمونه میگرفت خارج از آزمایشگاه فقط ۶۰۰ به اون مرکز دادیم