2777
2789
عنوان

تشكيل نشدن قلب (تورو خدا بياين جواب بدين )

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود تصمیم نگیرید لطفا 

اگه واقعا بچه ای در کار نباشه بدن و ساختار خود رحم خود به خود دفع میکنه

عجله هم نکن حرص هم نخور 

قبل سونو هم حتما شربت عسل و مقوی بخور 

تا 8 إلا 9 هفته هم صبر کن گلم به حرف یک دکتر هم گوش نده 

جدی جدی میگما

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
تا آخر هفته ۸ صبر کن، خدا لعنت نکنه این دکترها رو با این استرس هایی که به یه مادر میدن، بچه ها واسه ...

چقدر شد هزینه امینو 

انشاطالله همه چی خوب باشه 

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞
چقدر شد هزینه امینو  انشاطالله همه چی خوب باشه

ایشالله خیلی استرس دارم، تقریبا نزدیک دومیلیون و پانصد ،فقط پونصد برای جواب شفاهی ۷۲ ساعت اضافه تر گرفت وگرنه کی میتونست ۱۵ تا ۲۰ روز صبر کنه

ایشالله خیلی استرس دارم، تقریبا نزدیک دومیلیون و پانصد ،فقط پونصد برای جواب شفاهی ۷۲ ساعت اضافه تر گ ...

چرا مگه غربالگریتون مشکل داشت؟

چقدر زیاد هزینش

نه عزیزم امیدوار نباش قلب تو هفته ششم تشکیل میشه باید صدای ضربان شنیده میشد حالا که نشده احتمال زیاد مشکل کروموزومی داره واگه تشکیل میشد هم بچه ت مشکل دار به دنیا میومد پس خدا خواسته تت

چرا مگه غربالگریتون مشکل داشت؟ چقدر زیاد هزینش

غربالگری اولم که همه چیز عالی بود، غربالگری دومم ریسک سندروم دان زده، آره عزیزم هزینه اش زیاد ، البته یکم برای من بیشتر هم شد چون تو هفته ۱۹ انجام شد، هم بخاطر خواب ۷۲ ساعت چون تا آخر این هفته اگر خدایی ناکرده چیزی باشه اجازه سقط میدن بعد هفته ۲۰ جنین هرچی باشه باید به دنیا بیاری مگر غیر قانونی سقط کنی، هم اینکه هفته های بالا رو جای دیگه نمونه میگرفت خارج از آزمایشگاه فقط ۶۰۰ به اون مرکز دادیم 

غربالگری اولم که همه چیز عالی بود، غربالگری دومم ریسک سندروم دان زده، آره عزیزم هزینه اش زیاد ، البت ...

خدا بزرگه عزیزم ایشالا ک سالم سالم بیاد بغلت