2777
2789
عنوان

با چه دعایی حاجت های سختتون برآورده شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 49 پست
اره منم شنیدممممم ولی خودم نمیتونم. دنبال ی نایب مطیمنم 

تو سایت دوستداران آیت الله حق شناس بهت نایب معرفی میکنن

میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من از ختم نادعلی کبیر حاجت گرفتم یکیم از زیارت عاشورا نذر کن چهل روز بخونی باور کن معحزه میشه

میتونی روشش رو برام بگی چطور باید بخونم

دعای مقاتل و تکرار کردن ۲آیه آخر سوره یس. یکی هم که خیییلی مجربه, به صحرا یا اطراف شهر کت حای خلوت ب ...

یکبار دعای مقاتل رو امتحان کردم که صد بار باید بخونی ولی نمیدونم این که میگید تکرار دو آیه آخر سوره یس چطوریه؟؟ اون روش دومی که 70 بار آیت الکرسی هست رو هم خیلی دوست دارم ولی آخه آدم کجا بره.. رو پشت بوم نمیشه

چند روز پیش یکی از خانمها با ختم ذکر سْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَيُّ ...

یعنی 124000 صلوات رو جدای از اون یکیه یا هر دو رو با هم باید بخونم؟

چند روز پیش یکی از خانمها با ختم ذکر سْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَيُّ ...

کلا باید 400 بار خوندش یا 400 بار در روز به مدت 60 روز؟ ذکرش برام آشناس

کلا باید 400 بار خوندش یا 400 بار در روز به مدت 60 روز؟ ذکرش برام آشناس

۴۰۰ بار تو روز هروقت تونستی مثلا ۱۰۰ تا بعد از نماز صبح ۱۰۰ تا ظهر  یعنی با فاصله هم باشه اشکال نداره 

تو با خدای خود انداز کار و دلخوشدار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند
روش خواندنش چطوریه؟

روش آیت الله حق شناس اکثرا ازش حاجت میگیرن خیلی مجربه 

سوال :لطفا دستور قرائت زیارت عاشورای منقول از حضرت آیت الله حق شناس را بفرمایید؟

پاسخ:

۱- صد مرتبه (( الله اکبر ))
۲- یک مرتبه سلام آخر زیارت عاشورا ( السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح …)
۳- یک مرتبه لعن آخر زیارت عاشورا ( اللهم العن اول ظالم … )
۴- قرائت زیارت عاشورا از اول تا اول (( اللهم العن اول ظالم … ))
۵- دو رکعت نماز هدیه بمحضر حضرت سیدالشهدا علیه السلام
۶- صد مرتبه (( الله اکبر ))
۷- قرائت زیارت عاشورا از اول تا انتها همراه با صد لعن و صد سلام و سجده زیارت عاشورا
۸- دو رکعت نماز زیارت][هدیه] حضرت اباعبدالله علیه السلام

نکات:
۱-در طول چهل روز کاملاً مراقب اعمال و رفتار و اخلاق خود باشید و خلافی از او سر نزند.

۲-این دستور تا چهل روز و بدون فاصله شدن بین روزها انجام شود.
۲- صدقه دادن هرروز بعد از اتمام آن برای سلامتی امام زمان علیه السلام
۳- زمان انجام آن در بین طلوع و غروب آفتاب باشد.
۴- در بین قرائت زیارت با کسی صحبت نکند
۵- کسی جز اعضای خانواده از انجام این عمل مطلع نشوند.
۶- احتیاطا بجای عبارت (( و هذا یومٌ فرحَت )) عبارت (( و یوم قتل الحسین یومٌ فرحَت ))   و بجای عبارت (( إن هذا یوم ٌ تبرّکت ))  عبارت  (( إن یومَ قتل الحسین یومٌ تبرّکت ))  قرائت شود.

سوال:

روش آیت الله حق شناس اکثرا ازش حاجت میگیرن خیلی مجربه  سوال :لطفا دستور قرائت زیارت عاشورای م ...

خانمها تو ایام عذر شرعی میتونن بدن نایب بخونه یا خودشون روزهای قبلش دوتا بخونن برای حاجات خیلی مهم  میخونن شماهم بخون بنظرم بهترین راه هست

من از ذکر استغفار و توسل به امام زمان معجزه دیدم بارهاااا

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
ميگه چله زيارت عاشوراى حق شناس خيلى حاجت ميده

عزیزم شما خودت انجامشدادیی؟؟؟

اونجاییکه صد لعنو سلام و میگی باید کل لعن و سلامو گفت یعنی یه صفحه رو صد بار بگیم؟؟

من تو مسجد ک زیارت عاشورا با۱۰۰لعن و سلامو خوندن فقط اونجایی ک میگه اللهم عنهم جمیعا رو صدبار میگه و اسلام الحسین و علی علی ابن الحسینو علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین

اینم صد بار میگه

روش آیت الله حق شناس اکثرا ازش حاجت میگیرن خیلی مجربه  سوال :لطفا دستور قرائت زیارت عاشورای م ...

عزیزم شما خودت انجامشدادیی؟؟؟

اونجاییکه صد لعنو سلام و میگی باید کل لعن و سلامو گفت یعنی یه صفحه رو صد بار بگیم؟؟

من تو مسجد ک زیارت عاشورا با۱۰۰لعن و سلامو خوندن فقط اونجایی ک میگه اللهم عنهم جمیعا رو صدبار میگه و اسلام الحسین و علی علی ابن الحسینو علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین

اینم صد بار میگه

عزیزم شما خودت انجامشدادیی؟؟؟ اونجاییکه صد لعنو سلام و میگی باید کل لعن و سلامو گفت یعنی یه صفحه رو ...

من انجام دادم همه لعن را از اول تا آخر باید بخونی  سلام را هم همینطور شاید چند روز اول کمی سخت باشه اما به تدریج روان میشین من ۴۵ دقیقه بیشتر طول نمیکشید ولی بعضی ها میگفتن یک ساعت