2777
2789
سایز 4

الان بسته های کوچیک ۱۲ تاییش ۲۷۵۰۰ 

بسته ۴۰ تاییش ۸۵۰۰۰ تومن هست 

اگه بتونی از خریدهای قبل پیدا کنی کوچیکا ۱۴ بود و بزرگا ۴۰ . اینجا بعضی جاها هنوز دارن البته کوچیکاش . تعداد بالا قیمت قبل دیگه پیدا نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه هر دو بچم مای بیبی استفاده میکنم دیروز برای بچه کوچیکم  یه بسته پوشک مرسی خریدیم که ار ...

تو فروشگاه ها مرسی خوب تخفیف میدن . خوبه نگرفتم . باربی هم قیمتش مناسبه اونو استفاده نکردین

ازاون لاستیکی دکمه دارا میبندی؟ روزی چندبار عوضش میکنی ؟

بچت چند وقتشه ؟ من گاهی دخترمو باز میذارم هم هوا میخوره میذارم رو تشک تعویض زیر پاشم پارچه میذارم 

ببم یه دفعه خیییلی گرون شد .من واسه یکی از آشناها می‌گرفتم بسته های۳۴ تایی شو ۲۵ تومن تا چند روز پیش ...

منم38تاییشو دوهفته پیش25گرفتم الان نمیدونم چن شده

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
خانوما سایز ۱ حدودا تا چندسالگی استفاده میشه؟

چند سالگی که نه چند ماهگی 

من دخترم ۵۰ روزشه ۴/۵ هست حدودا دقیق نمی‌دونم وزنشو .هنوز ۱ استفاده میکنم 

رو بسته ش زده سایز ۱ برای ۲ تا ۵ کیلو هستش

تو فروشگاه ها مرسی خوب تخفیف میدن . خوبه نگرفتم . باربی هم قیمتش مناسبه اونو استفاده نکردین

مارک مرسی"اصلا نگیر عزیزم بخدا اصلا من راضی نیستم

حیف پول

به حساب میخواستم ارزونتر دربیاد مرسی گرفتم 😒😒چون ما دو تا بچه پوشکی داریم

باربی تا‌حالا نگرفتم عزیزم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
بچت چند وقتشه ؟ من گاهی دخترمو باز میذارم هم هوا میخوره میذارم رو تشک تعویض زیر پاشم پارچه میذارم&nb ...

منم گاهی همینکارو میکنم ولی بیشتراز نیم ساعت دوس نداره تواون حالت بمونه میخاد زود یکی بغلش کنه😕😕3ماهشه.

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  
چند سالگی که نه چند ماهگی  من دخترم ۵۰ روزشه ۴/۵ هست حدودا دقیق نمی‌دونم وزنشو .هنوز ۱ استفاده ...

ببخشید منظورم چندماهگی بود😂😂😂😂😂😂

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
منم گاهی همینکارو میکنم ولی بیشتراز نیم ساعت دوس نداره تواون حالت بمونه میخاد زود یکی بغلش کنه😕😕3م ...

باز من وقتی بازش می‌ذاره خوشش میاد لبخند میزنه می‌خوابه😁

باز من وقتی بازش می‌ذاره خوشش میاد لبخند میزنه می‌خوابه😁

ن بابا پسر من اصلا اهل این مدل خابیدنا نیست ب سختی میخابه😣😆خابشم سبک😢

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من