2777
2789

ی بار من یه قرعه کشی شرکت کرده بودم مبلغش قابل توجه بود خواستیم خونه بخریم واقعا احتیاجش داشتیم. روش تمرکز کردم و مطمئن بودم ک الان صاحب صندوقه زنگ میزنه بهم. رفتم تو حیاط و اومدم دیدم دوتا میسکال انداخته. 😊😊انننننقد ذوق کردمو تعجب کردم واسه جذبم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بود. تعریف کن لطفا

چند تا تیکه از جهازم مونده بود 

پدرمم گفته بود دیگه نمیتونه جور کنه

منم تو دفتر شکرگزاری هی مینوشتم خدایا شکرت جهیزیه ام کامل شد

خدایا شکرت فلان چیزو خریدم

روز آخرِ آخر ۴ میلیون پول که بخشی از طلب بابام از یکی از مشتری هاش بود نقدی رسید دستش

یعنی طرف پول نقد آورد در خونه

من آرایشگاه بودم بابام اینا رفتن اون چندتا تیکه را خریدن

😊😀

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
اره واقعا منم از وقتی اینجا عضویدم شکاک شدم طوری ک خودمو آزار میدممم خیییلی با ذهن خرابم

عزیز دلم رک بهت بگم ادامه بدی کائنات هوشمند خدا پیزی که بخش توجه کردی رو در دنیا نشونت میده ما باید باور کنیم شوهرامون فقط عاشق ما وزندگی مشترکشون هستن و خیلی باورهای دیگه

عزیز دلم رک بهت بگم ادامه بدی کائنات هوشمند خدا پیزی که بخش توجه کردی رو در دنیا نشونت میده ما باید ...

اره خیلی رو خودم کار میکنم اما بازم....باید سعی کنم تواون تاپیکا نرم فقط

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

یک جور توکل به خداست یعنی با تمام وجودت باید مطمئن باشی به چیزی که می خوای می رسی و انگار الان اونو داری خیلی سخته باورش باید افکار منفی و نه و نمی شه رو کلا از ذهنت پاک کنی 

چه جالب. چقدر خوب. خوشبخت بشی الهی

قربونت برم

همچنین شما

میدونی حتی اگه به خواستت نرسی چون تمرکزت رو چیزای مثبته منفی ها از ذهنت خارج میشه و این خودش باعث آرامش و امید و انگیزه میشه

ذهن رو هم فعال و خلاق میکنه

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
یک جور توکل به خداست یعنی با تمام وجودت باید مطمئن باشی به چیزی که می خوای می رسی و انگار الان اونو ...

خب من هربار فکر حامدگی میکنم نمیشه..هرسال ک ب امید سال دیگم نی نی بعلم باشه نمیشه...از غربت برم نمیسه😓

من سبد میبافم.سبدای سیسمونی و خونه. اگه خاستین...
خب من هربار فکر حامدگی میکنم نمیشه..هرسال ک ب امید سال دیگم نی نی بعلم باشه نمیشه...از غربت برم نمیس ...

گفتم که خیلی سخته نباید هیچ فکر منفی داشته باشی باید با تمام وجود حس کنی که اون چیزو داری و حتی از داشتنش احساس خوبی داشته باشی 

وقتی هم یک چیزی اصلا جور نمی شه من فکر می کنم که خدا با ندادنش دارم ازمون محافظت می کنه یعنی اون چیز الان به صلاحمون نیست اینم خودش یک توکله یعنی تو اعتقاد داری و ایمان داری که خدا بیشتر و بیشتر از تو خیر و صلاحتو می دونه 

وقتی تو از بچه دار نشدنت ناراحت می شی و یا از توی غربت موندنت ناراحتی این احساس بد باعث می شه که تو از خواستت دور بمونی برای همین مومنای واقعی توی شرایط سخت هم حالشون خوبه چون توکلشون زیاده و به خدا ایمان دارن ومی گن حتما خیری توش هست ولی برای ما سخته ما به زبون می گیم ایمان داریم و در عمل انگار واقعا ایمان نداریم البته خودمو دارم می گم