2777
2789

من باردار نيستم ولي يه دفعه همچين خابي ديدم انقدرم طفلك اروم بود

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بچت پسره....من بارها خواب دیدم پسر میارم و دختر آوردم....

فقط یه بار نذر کردم و خوابیدم خواب دخترمو دیدم...دقیقا همین قیافه الآنش بود بقرآن

خدایا شکرت که سالگرد ازدواجم مادر شدنو بهم هدیه دادی  
عزیزم بچت پسره....من بارها خواب دیدم پسر میارم و دختر آوردم.... فقط یه بار نذر کردم و خوابیدم خواب ...

بخدا دارم دیوونه میشم وقت سونوم سه هفته دیگست همش استرس دارم😔

قند عسلم 
هر دوتاشم دوست دارم نباید ناشکر باشم ولی بچه اولم رو دوست داریم پسر بشه.از اینکه دیگران هی بهم میگن ...

منم دوس داشتم پسر بشه...انشالله امبدت به خدا باشه...

وای دختر داشتن خیلی شیرینه

ای جان خدا برات نگه دار.انشالله یه پسر کاکل زری ام بیاری😉

انشالله فدات....هیچوقت یادم نمیره وقتی سونو بهم گفت دختره اومدم خونه چقد گریه کردم.....

آخه من بچه اولم بود کلی رعایت کرده بودیم ....به جز تخمک گذاری...

حالا شوهرم میگه خیالت راحت دومی حتما پسره...منم میگم بچه نمیارم دیگه خخخخ

انشالله فدات....هیچوقت یادم نمیره وقتی سونو بهم گفت دختره اومدم خونه چقد گریه کردم..... آخه من بچه ...

وای واقعا میدونم خیلی سخته هی مدام به یه چیز فکر کنی یه چیزه دیگه بشه.انشالله صحیح و سالم باشن.راستی عزیزم این که زیر اسمت نوشتی خدایا شکرت سالگرد ازدواجم مادر شدنمو هدیه دادی کجا باید بری بنویسی من بلد نیستم؟

قند عسلم 

چقد دختر پسر میکنید دوس دارید بچه اولتون پسر باشه خدایی نکرده مشکلی داشته باشه؟خودمونم زنیم اگ روزی بابا یا مامانمون میگفتن تو پسر میشدی و از این حرفها به هر کدوممون بر میخورد ...راضی باشید به رضای خدا من که راضیم 

شوهرمم پنج تا بچه میخاد خدا صلاح بدونه ایشالا از هردو میوه اش به همه بده به ما هم بده هم دخترش خوبه هم پسرش

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی