بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍
دوستم باردار نمیشد دکترش زهرا طهماسبی بود الان یه پسر داره که میگه داشتنشو مدیون این دکتره
مشکلش چی بود ؟
اره.من که از دکترا ناامیدم.بخواد میده نخوادم نمیده.ما که دیگه نداریم پول خرج کنیم.
الان دکتر طیبی رو من شنیدم.شما که قصد دکتر رفتن داری برو پیششون.دکتر حبیب زاده اولین پیشنهادش.ازمایش های هورمونی.بعد تیرویید.ازمایشش تیرویید و هورمونی همرات باشه.بهت دو دوره کلومفین با امپولhcg میده.