2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراعزیزمممم

کار نیس باهم چند ساله دوستیم

به خاطر کار نتونستیم ازدواج کنیم

روز به روزم مملکت بدتر میشه

واقعا دارم دق میکنم نمیدونم ایندم چی میشه چقدر طول میکشه کار پیدا کنه

هیچ پارتی نداریم

😁حال میکنیم

والا خوب حال کنید.

حقوق 3 تومنی شغل آزاد حالش بیشتره تا حقوق 8 .9تومنی بدبخت 8 نه سال درس خونده دولتی🙄

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو هستم،،،

کار نیس باهم چند ساله دوستیم به خاطر کار نتونستیم ازدواج کنیم روز به روزم مملکت بدتر میشه واقعا د ...

ایشالله یه کارخوب پیدا میکنه به حق این ماه عزیز

روزگاربامانساختی نگذشت؟
کار نیس باهم چند ساله دوستیم به خاطر کار نتونستیم ازدواج کنیم روز به روزم مملکت بدتر میشه واقعا د ...

عزیزم خدا بزرگه خانواده در همچین موقعی باید حمایت کنن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو هستم،،،

ایشالله یه کارخوب پیدا میکنه به حق این ماه عزیز

مرسی عزیزم

بیچاره ماهایی که ازدواج نکردیم

همه چی گرون شده قبلن با ۶۰ ت میتونستم جهیزیه خوب بخرم

الان از معمولی هم کمتر میشع

از یه طرف هم کار نیس

طفلی میره شرکت میگه براتون مفتی کار کنم کار یاد بگیرم وو.. مفتی هم قبول نمیکنن

شوهر من کار دولتی داره الهی شکر میگذرونیم. اما دلم میسوزه اینقدر درس خونده فقط اسم داره اما حقوقشون ...

شغل آزاد پارتی میخواد و سرمایه هنگفت .شوهر من شغل آزاد بود مجبور شد جمع کنه کارشو و الانم دوماهه بیکاره برین خدا روشکر کنین پولی دارین میتونین روش برنامه ریزی کنین با دوتا بچه دارم دق میکنم 

آرزویی کن گوش های خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه... شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد...
خوب شغل های آزادم سختیهای خودشو داره

چی میگی خواهر سختی ندیدی پس.....شغل آزاد فقط سیاست میخواد که اگر بلد باشی پول میاد رو پول🤑

شغل آزاد پارتی میخواد و سرمایه هنگفت .شوهر من شغل آزاد بود مجبور شد جمع کنه کارشو و الانم دوماهه بیک ...

ایشالله خدا یه دررحمت به روتون بازکنه خیلی سخته تواین گرونی بیکاربودن

روزگاربامانساختی نگذشت؟
عزیزم خدا بزرگه خانواده در همچین موقعی باید حمایت کنن

فقط خدا داریم این ماه کلی ختم اینا برداشتم

ببینم چی میشه خیلی نگرانم ۶ ساله باهمیم

میترسم چند سال طول بکشه کار پیدا کنه

امیدم خداس اما باز نگرانم میترسم

به خدا خسته شدم دلم میخواد منم خونه زندگی داسته باشم

خواهرام ازدواج کردن خیلی غصه میخورم زندگی من اینجوریه

و نیاز به شوهر کردن دارم

شغل آزاد پارتی میخواد و سرمایه هنگفت .شوهر من شغل آزاد بود مجبور شد جمع کنه کارشو و الانم دوماهه بیک ...

ایشاله کار خوب جور کنه.

حرف من برای اوناییه که شغل ازاد دارن و بلدن چطور درامدزایی کنن.....مثلا خرید فروش سکه زمین ملک ماشینو .......