2777
2789
اینا رو پدرم میده دیگه. شما چی درامدتون چقده

حقوق شوهرت چقدره،؟؟؟؟

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
حقوق شوهرت چقدره،؟؟؟؟

یکو پونصد

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا رو پدرم میده دیگه. شما چی درامدتون چقده

ینی الان خونه باباتی؟؟؟

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
یکو پونصد

ما همه رو خودمون میدیم،خدا فقط حامی ماست

ینی الان خونه باباتی؟؟؟

اره باشوهرم

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
ما همه رو خودمون میدیم،خدا فقط حامی ماست

بدهی مازیاده.خودمون  نمیرسیم طرفم چک داره ازشوهرم اگ ندیم ک شکایت مبکنه.شماازاول بدهیتون چقدبوده؟

گریه نداره که

نه نداره.ولی برا بدهیمون کمه. دیگ پس اندازی نداریم

اره باشوهرم

خدا خیرش بده،لباس و اینا چیکار میکنی،

ببخشید ی سوال کسی ک دکترای  ی رشته ای رو داره چطور میتونه عضو هیئت علمی دانشگاه بشه؟؟

الان خیلی سخت شده عزیزم....اگه مردم عادی باشی! باید منتظر فراخوان وزارت علوم بمونی بعد اگه برا رشته ات اعلام نیاز شده باشه سه تا از دانشگاه ها رو انتخاب کنی بعد منتظر بمونی برا مصاحبه بگن (حتی این مرحله هم خیلی سخت شده و خیلی سخت برا مصاحبه میگن)...بعد هم بری مصاحبه و اگه به احتمال یک به ده قبول شدی بری برا مراحل بعد و گزینش و....ولی اگه فک و فامیلت آشنای رییس دانشگاه باشن بدون رزومه خوب از طریق همون رییس دانشگاه بدون گذراندن هیچ فراخوان و مصاحبه ای می برنت میذارنت عضو هیئت علمی...همین انقدر عادلانه!

خدا خیرش بده،لباس و اینا چیکار میکنی،

بابام.خیلی بهم میرسه .بابام شوهرمو خیلی دوستداره.هوامونو داره

بدهی مازیاده.خودمون  نمیرسیم طرفم چک داره ازشوهرم اگ ندیم ک شکایت مبکنه.شماازاول بدهیتون چقدبود ...

ما چون حانی ندارم،و کار شوهرم کم درامده،فقط تو یه سال 8تومن دادیم،15 مونده،23 بوده