ماتازه اولشیم.چقد بود ازاول؟ماتاالان نزدیک 30تومنشو دادیم صدو خورداه ایش مونده
درامد شوهرت مگ چقدرررره ک 100ت من دیگ باید بدیددددد
وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد
لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞
خیر دستگاه سی ان سی ،برش،نوارزن،پی وی سی،لیزر،و....کابینت ام دی اف یا هر چی ک ام دی اف مربوط بشه همی ...
قيمت دستگاههارو داري؟!
من همسرم بنك داره پي وي سي و ام دي افه
ميخاد كارخونه يا كارگاه بزنه
دستگاه سي ان سي مثلا حدودا ميدوني چه قيمتيه؟!
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
درامد شوهرت مگ چقدرررره ک 100ت من دیگ باید بدیددددد
1500ماهی میگیره. ی تومنشو میدیم ب یکیشون 500تومنم میدیم یکیشون. بابا شوهرمم 1تومن از حقوقش میده ب یکیشون. یکیشونم تا حالا هیچ بهش ندادیم چون نداریم دیگ.گفتیم صبرکن تااینا تموم شن اونم فعلا صبر کرده
خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد