2777
2789
عاع شوھر منم ھمینه ولی میگہ الان اوضاع کارش داغونه کابینت ک افتضاح گرون شدہ

آره الان خیلی افتضاحه کلا کار گیرش نمیاد جنس بی نهایت گرون شده یه صفحه ام ای اف میگرفت 180 تومن الان شده 500 تومن دیگه کی میخواد کابینت بزنه با این اوضاع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرایدار ساختمون

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

حسابدار‌.قانون کار.کم میاریم همش

وکالت رداییست که تو لیاقت پوشیدنش را داری بزودی و قضاوت منصبی باارزش است که تو لیاقت رسیدنش راداری.فقط ۷۰روزدیگرتاپایان سختیها و شروعی دل انگیز برای زندگی جدید🤜🎉
ممنونم دوستم ولی اصلا شغلشو دوست ندارم 😢😢😢😢

عزیزم میتونم بپرسم حقوقشون چقدره؟اگه دوس نداری میتونی نگی گلم😗

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏
عزیزم میتونم بپرسم حقوقشون چقدره؟اگه دوس نداری میتونی نگی گلم😗

۳ملیونو‌۱۰۰ دوستم ما اینور اونور قرض داریم ۲و ۶۰۰میگیریم کم میکنن از حقوقمون 

کرجیم ما تهران حقوقش ب نسبت بیش‌تره 

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

سلام . شوهر من تو یک شرکت خصوصی مهندسی کارهای جمع آوری  داده میکنه اما حقوقش کمه الان آزمون استخدامی هم شرکت کرده دعا کنید قبول بشه جواب کتبیش آمده مصاحبش مونده که جوابش چند روز دیگه میاد 

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘