2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تنها کاری که تو ایران درامد داره اینه کمک نمیخوایین  منو شوهرم به فرزندخوندگی قبول کنید ...

محتکر و مختلس و آقا زاده بودن درآمدشون از ما بیشتره.  

ما خدا رو شکر دستمون جلوی کسی دراز نیست. حلاله پولمون کافیه  

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
شغل شوهر من خاص نیست؟ عامه؟

بابام ۲۰ سال پیش میرفت بندر پوشاک و وسایل میاورد 

یه بار مامور سرشماری میاد دم در

از مامان بزرگم میپرسه  پسرت چیکارست؟؟ 

میگه  قاچاقچیه...   

خداجونم لطفا به عشقم کمک کن تا سال دیگه ماهم عروسی کنیم   (بعد۲سال و نیم)
حرفی ندارم    

وا.

خوبه من به شغل بقیه شوهرا بخندم.  

هر کسی را بهر کاری ساختند      قسمت ما در قاچاق انداختند  

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
بابام ۲۰ سال پیش میرفت بندر پوشاک و وسایل میاورد  یه بار مامور سرشماری میاد دم در از مامان بز ...

دم مامان بزرگت گرم. ته سادگی بوده  

كارمند

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
محتکر و مختلس و آقا زاده بودن درآمدشون از ما بیشتره.     ما خدا رو شکر دستمون جلوی ...

اونا درسته..کوفتشون بشه از گوشت سگ حرومتره

اره بابا حلاله

وقتی اونا راحت پول مردم بیچاره بالا میکشن اخرشم میگن دین قرآن خدا 

پشتش قائم شده خدا لعنتشون کنه

راننده قطار مترو

جدی میگی

کدوم شهر

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

آهن فروش

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊