2777
2789
عنوان

اکو قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 31 پست
ببین الان اکو واست زود اون دکتره چقد خنگ بود بزار 20بشه چون ضربان الان فرق میکنه و ربطی ب جنسیت ندار ...

باشه عزیزم ممنون

جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿   تیکر تولد پسرم 💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا مشکلی داشتی؟ پس من ۱۸ هفته بدم خوبه؟ 

ببخشید تازه یادم اومد20هفته بودم مشکل مادرزادی داشتم ولی خدارو هزار مرتبه شکر دخترم سالمه.ایشالا اولین غروب محرم بچه تو سالم باشه عزیزم غصه نخور خدا بزرگـــه😔

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
ببخشید تازه یادم اومد20هفته بودم مشکل مادرزادی داشتم ولی خدارو هزار مرتبه شکر دخترم سالمه.ایشالا اول ...

ممنون عزیز دلم خدارو شکر که نینیت سالمه 

جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿   تیکر تولد پسرم 💙
نه هفته ١٩ بده ١٨ آنوماليه اكو يه هفته بعد آنومالي بهتره قلب واضح تره مشكل تيروئيد داشتم 

ببخشید هزینت چقدر شد؟

من چهار هفته پيش رفتم ٤٠٠ شد ولي يه سري از بيمارستاناي دولتي انجام ميشه با دفترچه هزينه ش حدود ١٠٠ ت ...

ممنون عزیزم

این لیست مراکز اکو قلب جنین تو تهرانه

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
بله

یه سری هاشون مراکز دولتی هستن و هزینه اش خیلی مناسب تر میشه فقط معطلی داره 

یه سری خصوصی هستن 

اگه خصوصی میخوای بری 

دکتر شریفی همونی که عکس کارتش پایین هست کارش خوبه فکر کنم ۲۵۰ میگیره بازم بزنگ‌بپرس

من خودم‌همین‌شنبه که گذشت رفتم اکو قلب

من کلینیک صدر رفتم با تامین اجتماعی رایگانه

دکترم پیشنهاد داد مرکز طبی کودکان برم‌پیش دکتر اقایی ولی من هر چی زنگ زدم تلفنی جواب ندادن اصلا 

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
یه سری هاشون مراکز دولتی هستن و هزینه اش خیلی مناسب تر میشه فقط معطلی داره  یه سری خصوصی هستن& ...

ممنون عزیزم