کلم سر بگیر خلال کن بعد تو روغن سرخ کن تا مثل سیب زمینی طلایی بش
گوشت چرخ کرده و پیاز و نمک و فلفل سیاه و زیره و شنبلیه و زردچوبه و یکم ارد نخود اضافه کن بعد قلقلی کن و سرخ کن.
کلم و گوشت رو تو ماهیتابه قاطی کن یکم نمک و ادویه پلو بزن بهش آبغوره اضافه کن بذار آبش تبخیر بشه.
برنج هم ب اب در حال جوش اضافه کن سه وچهار دقیقه آخر سبزی کلم پلو رو بریز توش چندتا جوش بزنه بعد ابکش کن.
نصف برنج رو بریز تو قابلمه بعد مواد رو بریز بعد بقیه برنج بذار دم بیاد
با سالاد شیرازی نوش جان کنید