2777
2789

کلم ها رو جداگونه بپز 

برنجتو جداگونه آبکش کن

بعد گوشت هاتو اگه دوست داری قلقلی های کوچولو و ریز در بیار و تو ماهیتابه تفت بده 

بعد ی طبقه برنج ی طبقه کلم ی طبقه گوشت بریز

ادویه هم همه چیز بزن با دارچین

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه شیرازیم نبود ؟

شیرازی نیستم 

شوهرم شیرازیه و کلم پلو تو شیراز زیاد خوردم ولی خودم حال ندارم قلقلی کن فقط گوشت و پیاز و تفت میدم و میزارم لا برنج😁

کلمت رو خلالی کن . بزار بپزه بعد سرخ کن .

بعد سبزی هم ریحون و ترخون و تره خورد کن به اضافه کن .

ادویه هم نمک و زردچوبه بزن .

بعدش برا چاشنی بر اساس ذائقه ات شکر و آبلیمو اضاف کن .

گوشتت هم که قلقلی ریز میکنی سرخ میکنی 

برنجتم تو ابش یکم زردچوبه بزن .

بعد قاطی کن بزار دم بیاد .

زندگی زیباست

کن گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده قاطی میکنم نمک زردچوبه میزنم و 2 ق غ اردنخودچی میزنم یکم میزارم تو یخچال بعد قلقلیشون میکنم و سرخ میکنم از اونطرف هم کلم بروکلی رو خلال خرد میکنم و سرخ میکنم بعد 1یا 2 ق آبلیمو یا آبغوره میزنم برنجم هم آبکش میکنم یکم سبزی کلم پلو رو میریزم داخلش قبل آبکش کردن، بعد یه لایه برنج و کلم و گوشت میزنم و میزارم دم بیاد امیدوارم درست توضیح داده باشم

کلم سر بگیر خلال کن بعد تو روغن سرخ کن تا مثل سیب زمینی طلایی بش

گوشت چرخ کرده و پیاز و نمک و فلفل سیاه و زیره و شنبلیه و زردچوبه و یکم ارد نخود اضافه کن بعد قلقلی کن و سرخ کن.

کلم و گوشت رو تو ماهیتابه قاطی کن یکم نمک و ادویه پلو بزن بهش آبغوره اضافه کن بذار آبش تبخیر بشه.

برنج هم ب اب در حال جوش اضافه کن سه وچهار دقیقه آخر سبزی کلم پلو رو بریز توش چندتا جوش بزنه بعد ابکش کن.

نصف برنج رو بریز تو قابلمه بعد مواد رو بریز بعد بقیه برنج بذار دم بیاد

با سالاد شیرازی نوش جان کنید

کلم و که بلدی

.ریز ریز کن و بشور بعد که آبش رفت بریز توی ماهیتابه زیرشو کم کن و درشو بزار هی آب میکنه هی حجم کلم کم میشه .یکمم روغن بزن نسوزه.وقتی به کم حجمترین حالت در اومد یکم بخور وقتی نرم بود بریز لا برنج 

من شيرازي نيستم ولي اينجور درست ميكنم، كلم رو خرد كردم با اب و كمي نمك و سركه ميذارم بپزه بعد ابكش ميكنم حسابي ابش بره، گوشت چرخ كرده رو با پياز رنده شده ورز ميدم و كوفته ريزه درست ميكنم و سرخ ميكنم، پياز داغ درست ميكنم و رب و نمك و فلفل و كمي زعفرون ابكرده ميزنم و كلم رو بهش اضافه ميكنم و تفت ميدم حسابي، برنج رو ابكش كردم توي قابلمه لابلا برنج و مواد كلم و كوفته ريزه ميريزم و كمي دارچين روش ميپاشم و دمش ميكنم