2777
2789
عنوان

خواب بارداری

95 بازدید | 6 پست

بچه ها من این ماه بعد سه ماه اقدام 6 روز زودتر پری شدم.حالا از روز اول پری همه زنگ میزنن میگن خواب دیدیم بارداری.به نظرتون تعبیرش چیه میشه بیاین بگین 

هـمـیـن کـه در وجـودِ مـن زنـدگـی مـیـکـنـی و قـلـب کـوچـکـت در تـن مـن مـیـتـپـد خـوشـبـخـت تـریـنـم ❤98/3/11

انشالله ماه بعد باردار میشی😊😊😊 تعبیرشو نمیدونم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما به همه گفته بودین از قبل که تو اقدامین ؟

نه هیچکس خبر نداره😞

هـمـیـن کـه در وجـودِ مـن زنـدگـی مـیـکـنـی و قـلـب کـوچـکـت در تـن مـن مـیـتـپـد خـوشـبـخـت تـریـنـم ❤98/3/11

خواب ببینی کسی بارداره تعبیرش اینه که اون شخص ناراحته.البته اگه نمیدونن شما در حال اقدامی،اگه میدونن که کلا تعبیر نداره

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
نه هیچکس خبر نداره😞

بهتر که نگفتی توکل به خدا کن 

منم ماه پیش هر کی میدیم میگفت بارداری شکر خدا باردار شدم 

توام توکل کن و به دلت بد راه نده قطعا خیری توشه حتما ماه بعد قراره باردار بشی 

بهتر که نگفتی توکل به خدا کن  منم ماه پیش هر کی میدیم میگفت بارداری شکر خدا باردار شدم  ...

مرسی از دلگرمیت عزیزم🙏💜