2777
2789
عنوان

دلار یا طلای اب شده یا سکه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3038 بازدید | 28 پست
به حالت شمش  طلای تراش نخورده

یعنی مثل همین شمش براق ها که تو تلویزیون می بینیم شکل ذوزنقه هست ?

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
اختلاف قیمتش با تابلو چقدره معمولا ? ظاهرش چه شکلیه ?

ببخشید متوجه نشدم؟

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها چرا میگین طلای ابشده بهتره خب سکه هم طلاست دیگه طلا رفت بالا سکه هم میره دیگه.میشه منو. از گم ...

سکه حباب داره افت کنه بالای یک میلیون افت داره ولی طلا اینطور نیست نهایت ده تومن افت کنه 

ببخشید متوجه نشدم؟

خواهش میکنم , منظورم اینه که قیمت روز طلا هرچی بود , قیمت آب شده هم همون قیمته فقط درصد و اجرت نداره ? یا از قیمت روز طلا قیمتش پایین تره ?

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
سکه حباب داره افت کنه بالای یک میلیون افت داره ولی طلا اینطور نیست نهایت ده تومن افت کنه 

خب موقع بالا رفتنم سکه بیشتر سود میکنه درسته؟

وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم  ❤️ یا حسین❤️                  اَلٔسَلام عَلَیٔکَ  یا اَباعَبدالله
خواهش میکنم , منظورم اینه که قیمت روز طلا هرچی بود , قیمت آب شده هم همون قیمته فقط درصد و اجرت نداره ...

ببین اگر بری بازار بزرگ تهران عمده فروشای طلا 

ازت نه سود میگیرن نه اجرت طلا قیمت هرگرم طلای خامو باهات حساب میکنن

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)
ببین اگر بری بازار بزرگ تهران عمده فروشای طلا  ازت نه سود میگیرن نه اجرت طلا قیمت هرگرم طلای خ ...

آهان , ممنون گلم 😘😘