2777
2789
عنوان

روزه در اول ماه محرم برای بچه دار شدن

20885 بازدید | 40 پست

*سلام هرکسی رو که میشناسید میخادبچه داربشه یا بچه نداره روز اول ماه محرم به نیت حضرت ذکریاوحضرت علی اصغر روزه بگیره خیلیییی جواب میده لطفا پخش کنید شاید خیلیا بی خبر باشن..*

❤انا کلب الرقیه(س)❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا روز اول محرمه؟

اون منم برات دنیارو عوض کردم و جونمم فدات💓عاشقونه کردم اون صدای خنده هات😂منو دیوونه کرده دیگه بگه جونم برات،بزار بگم برات👩‍💻 چ کاری تو دادی دستم حالت نگات🙂وقتی چشم تو چشممی و مثل این صدات🙃اگه باشه بجز تو دیگه ب چشم نمیاد،اگه باشه بجز تو دیگه ب چشمم نمیاااد😎باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕دیگه چی بهتر ازاین واسه دوتامون💑باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕واسمون میمونه این شب و روزامون💫تو اخر احساسی و اما منو بیشتر از اینی ک هستم حیرون نکن🤪اگه حس میکنی قلب توام بامنه حرفای دلتو دیگه پنهون نکن🤫تو اروم و من اخر بی طاقتم هرجوری ک باشی پیش تو راحتم🤠هرچی ک بخوای از دل من دورشی🚶‍♂️ب عاشق تو بودن دادی خوب عادتم😍باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕 دیگه چی بهتر از این واسه دوتاامون💏عاشقتم مردمن😘

همچنین از امام محمد باقر (علیه السلام) در خصوص روزه اول ماه محرم روایت شده است:«آن کس که این روز را روزه بدارد، و برای بچه‌دارشدن دعا کند، خداوند دعایش را اجابت می‌کند، همانگونه که دعای زکریا (علیه السلام) را اجابت کرد.» ( وسائل الشیعه، ج ۷، ص ۳۴۷، حدیث ۳ و عروه الوثقی، ج ۲، ص ۲۴۳).

نکته بسیار مهم: منظور از بچه دار شدن در روز اول ماه محرم فرمودند: منظور از فرزند دارشدن، طلب فرزند از حق متعال در روز اول ماه محرم می باشد نه انعقاد نطفه؛ چرا که در روایات منع از انعقاد نطفه در اول، میانه و آخر ماه قمری شده است: ” اول و میانه و آخر ماه مجامعت مکن که دیوانگی و خوره و گیجی به سوی فرزند شتابند.” (کتاب شرح مراتب طهارت جلد دوم )

بنابراین توصیه می شود برای بچه دار شدن خصوصا زوج هایی که بچه دار نمی شوند از این فرصت روز اول ماه محرم استفاده نموده و ضمن روزه گرفتن این روز با نیایش و دعا از محضر خداوند یکتا طلب فرزند صالحی نمایند. ان شاءالله خداوند متعال همانگونه که دعای حضرت زکریا را در این روز اجابت نمود دعای ما را نیز اجابت نمایند و فرزندان صالح و پاکی نصیب مومنینی که درخواست نموده اند بنمایند.

❤انا کلب الرقیه(س)❤
بله عزیزم.فردا روز اول هستش

ممنون گلم..اخه چندتاازدوستام هی میگفتن هجدهم روز اول بوده..

تاسوعا وعاشورا هم میشه ۲۸و۲۹ام دیگه؟

اون منم برات دنیارو عوض کردم و جونمم فدات💓عاشقونه کردم اون صدای خنده هات😂منو دیوونه کرده دیگه بگه جونم برات،بزار بگم برات👩‍💻 چ کاری تو دادی دستم حالت نگات🙂وقتی چشم تو چشممی و مثل این صدات🙃اگه باشه بجز تو دیگه ب چشم نمیاد،اگه باشه بجز تو دیگه ب چشمم نمیاااد😎باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕دیگه چی بهتر ازاین واسه دوتامون💑باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕واسمون میمونه این شب و روزامون💫تو اخر احساسی و اما منو بیشتر از اینی ک هستم حیرون نکن🤪اگه حس میکنی قلب توام بامنه حرفای دلتو دیگه پنهون نکن🤫تو اروم و من اخر بی طاقتم هرجوری ک باشی پیش تو راحتم🤠هرچی ک بخوای از دل من دورشی🚶‍♂️ب عاشق تو بودن دادی خوب عادتم😍باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕 دیگه چی بهتر از این واسه دوتاامون💏عاشقتم مردمن😘

من متاسفانه پریودم نمیتونم 😭😭😭😭 

میشه هر کی روزه گرفت  واسه نینی دار شدن منم دعا کنه لطفا ❤️❤️❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ممنون گلم..اخه چندتاازدوستام هی میگفتن هجدهم روز اول بوده.. تاسوعا وعاشورا هم میشه ۲۸و۲۹ام دیگه؟

امشب شب اول محرمه و فردا هم میشه روز اول

❤انا کلب الرقیه(س)❤
من متاسفانه پریودم نمیتونم 😭😭😭😭  میشه هر کی روزه گرفت  واسه نینی دار شدن منم دعا ...

ان شاءالله که خدا به شما هم یه نی نی سالم و ناز بده.

❤انا کلب الرقیه(س)❤
والا من رفتم تو نت سرچ کردم نوشته بود تاسوعا وعاشورا نباید روزه گرفته بشه ...حالا فردا رو دو دل شدم ...

عزیزم فقط روز عاشورا نباید روزه گرفت فردا اول محرمه دهم محرم میشه روز عاشورا فردا روزه اشکال نداره 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ان شاءالله که خدا به شما هم یه نی نی سالم و ناز بده.

ممنون عشقم 😘😘😘❤️❤️❤️ ایشالا خدا حاجت شما رو هم بده 

مگه چه فرقی با بقیه روزها داره         چرا از این حرفها هنوزم زده میشه  ...

شما اعتقاد ندارین میتونین نگیرین.این حرفا مال ما نیست حدیث از اهل بیت هستش.اتفاقا واسه اینکه کسی فکر نکنه خرافاته حدیث رو با ذکر منبعش نوشتم.

❤انا کلب الرقیه(س)❤