2777
2789

سلام دوستان

من هفته ی ۳۶ هستم و قراره سزارین بشم.میتونین از تجربه هاتون بگین؟اگر با جزئیات بگین که چه بهتر

مثلا شب قبلش غذا خوردین؟چقدر طول کشیده بهوش بیاین؟با خودتون چیا بردین بیمارستان؟درد داشتین؟چقدر طول میکشه بخیه ها خوب بشن؟از کی میشه شکمو بست؟بیهوشی کامل چجوریه بعدش؟ببخشید برا یبوست بعدش چیکار کردین؟آنژیوکت تا کی دستتون بوده؟پمپ درد داشتین؟و .....

هر چیزی که به ذهنتون میرسه

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم‌شهری ک میخوای سز بشی؟  مشکلی چیزی داری یا دکترت قبول کرد؟

تهرانم

بله بچه نچرخیده ولی انقباض دارم و مشکوک به زایمان زودرسم.

کلا از اول بارداری مشکل داشتم و استراحتیم

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

از اتاق عمل اومدی بیرون بعد نیم ساعت آخ و اوخ کن ک تا سرت نرفته مسکنتو بزنن دوباره بره دوره ی بعدش نیم ساعت مونده اخ و اوخ کن ک تا اثر قبلی نرفته باز بزنن😜همینجور تا مرخص شی😋

NeVeR GiVe Up😎

تحربه های خودمو میگم 

بی هوشی خیلی بهتر از بی حسی بود 

ن سردرد گرفتم ن مشکل جاب جا شدن از تخت داستم 

چن ساعت بعد عمل ک میگن مایعات بخورید من فقط و فقط نسکافه خوردم هم ارومم میکرد هم خونریزی رو کنترل کرد 

شیاف دیکلوفناک خودم خریده بودم بغیر از اونایی ک دکتر نوشته بود هر سه چهار ساعت استفاده میکردم هیچ دردی نداستم 

کمپوت گلابی همرات باشه برا اجابت مزاج کمک کننده اس

خرما خیلی خوبه 

اگه بی حس بودی ب هیچ عنوان سرتو بلند نکن زیاد حرف نزن بعدا سردرد نشی 

من سزارین شدم   شب قبلش چلو کباب خوردم که جون داشته باشم برا فرداتقریبا ساعت 8 شب خوردم    دیگه بعدش هیچی نخوردم فرداشم که عمل میکنن هیچی بهت نمیدن بخوری تاپس فردا که بری خونه فقط اجازه داری اب سوپ بخوری    ازتم انتطار دارن با این شرایط شیر داشته باشی   دردش زیاده ولی میگدره بعد از 4 روز باشیاف راحت راه میرفتم ولی قبلش تکونم نمیتونستم بخورم البته خیلیها اینجوری نیستن وراحت سزارین میشن همون شبم پامیشن یا میشینن یا شیر میدن  خلاصه بدنها متفاوته

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
بهتره؟ راستش یکم میترسم ولی اگر بدونم بهتر از بیهوشیه شاید بیحسی بگیرم

من تجربه شو ندارم ولی اگه بخوام سز بشم حتما بیهوشی را انتخاب می کنم. میخوام بخوابم بیدار شم و نی نی در کنارم باشه😍😍 بی حسی همش هوشیاری و استرس میزنه بالا

مرا هزار امید هست....