pirlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 5081 عنوان آخه این چه کاری بود من کردم😁 269 بازدید | 15 پست پیاده کلی مسیر و تو اوج گرما رفتم خریدم کردم موقع حساب کردن دیدم کیف پولم تو اون یکی کیفم مونده حالا برگشتم خونه دیگه نمیتونم برم بیرون بیست دقیقه ست هنوز آتیش از بدنم بیرون نرفته گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی. 1397/06/19 | 14:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91727 اگه خاکشیر دارید درست بکن شربت بخور کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
pirlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 5081 اگه خاکشیر دارید درست بکن شربت بخور الان درست میکنم مرسی بخدا تو عمرم انقدر گرمم نشده بود مثلا نزدیک پاییزه گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
گومبولی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 48696 برو زیر دوش زنده میشی 😁 ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....
اآسنات عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 43777 اخ نگو منم تازه از بیرون اومدم هیچ قیمت مناسبی ام پیدا نکردیم .پاهام داره میترکه
pirlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 5081 اخ نگو منم تازه از بیرون اومدم هیچ قیمت مناسبی ام پیدا نکردیم .پاهام داره میترکه من پا درد نمیگیرم حالا هر چقدرم راه برم اما گرما جونمو میگیره گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
pirlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 5081 برو زیر دوش زنده میشی 😁 جلو کولر دراز کشیدمبه هیچ قیمتی پا نمیشم 😁 گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91727 الان درست میکنم مرسی بخدا تو عمرم انقدر گرمم نشده بود مثلا نزدیک پاییزه منم دیروز تو تا بلیز شلوار گرم پوشیدم خوابیدم صبح پاشدم دیوم دیگه تحمل بخاری هایی که پوشیدمو ندارم عوض کردم لباسامو کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
اختاپوس عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 61026 الان درست میکنم مرسی بخدا تو عمرم انقدر گرمم نشده بود مثلا نزدیک پاییزه امروز از اسمون اتیش میباره ساعت ۱۰خاستم پنجره رو وا کنم هوای خونه عوض شه دیدم واای چ خبره بیرون
pirlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 5081 منم دیروز تو تا بلیز شلوار گرم پوشیدم خوابیدم صبح پاشدم دیوم دیگه تحمل بخاری هایی که پوشیدمو ن ... خب چرا لباس گرم پوشیدی من اصلا نمیتونم لباس بپوشم تو خونه مخصوصا موقع خواب گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
pirlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 5081 امروز از اسمون اتیش میباره ساعت ۱۰خاستم پنجره رو وا کنم هوای خونه عوض شه دیدم واای چ خبره بیر ... منم ۱۰ و نیم صبح رفتم بیرون آتیش بود از مردادم گرمتر نمیدونم چرا خنک نمیشه گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
اختاپوس عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 61026 منم ۱۰ و نیم صبح رفتم بیرون آتیش بود از مردادم گرمتر نمیدونم چرا خنک نمیشه چن روز خنک شده بود من دم دمای صب سردم میشد پنجره رو میبستم یا پنجشنبه تو پارک رسما سردم شد
pirlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 5081 چن روز خنک شده بود من دم دمای صب سردم میشد پنجره رو میبستم یا پنجشنبه تو پارک رسما سردم شد&nb ... آره خوب شده بود هوا اما یه دفعه گرم شد باز دلمواسه مغازه داره میسوزه منتظره من برم منم دیگه نمیتونم بلند بشم فکر گرمای بیرون و میکنم از هر چی خریده بیزار میشم گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
اختاپوس عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 61026 آره خوب شده بود هوا اما یه دفعه گرم شد باز دلمواسه مغازه داره میسوزه منتظره من برم منم دی ... عصری میری الان خیلی وحشتناکه