2777
2789
عنوان

آخه این چه کاری بود من کردم‌😁

269 بازدید | 15 پست

پیاده کلی مسیر و تو اوج گرما رفتم خریدم کردم موقع حساب کردن دیدم کیف پولم تو اون یکی کیفم‌ مونده حالا برگشتم خونه دیگه نمیتونم برم بیرون بیست دقیقه ست هنوز آتیش از بدنم بیرون نرفته 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

اگه خاکشیر دارید درست بکن شربت بخور 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خاکشیر دارید درست بکن شربت بخور 

الان درست میکنم‌ مرسی 

بخدا تو عمرم انقدر گرمم‌ نشده بود مثلا نزدیک‌ پاییزه 

اخ نگو منم تازه از بیرون اومدم هیچ قیمت مناسبی ام پیدا نکردیم .پاهام داره میترکه

من پا درد نمیگیرم حالا هر چقدرم راه برم اما گرما جونم‌و میگیره 

الان درست میکنم‌ مرسی  بخدا تو عمرم انقدر گرمم‌ نشده بود مثلا نزدیک‌ پاییزه

منم دیروز تو تا بلیز شلوار گرم پوشیدم خوابیدم  صبح پاشدم دیوم دیگه تحمل بخاری هایی که پوشیدمو ندارم عوض کردم لباسامو

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
منم دیروز تو تا بلیز شلوار گرم پوشیدم خوابیدم  صبح پاشدم دیوم دیگه تحمل بخاری هایی که پوشیدمو ن ...

خب چرا لباس گرم‌ پوشیدی من اصلا نمیتونم لباس بپوشم تو خونه مخصوصا موقع خواب

امروز از اسمون اتیش میباره  ساعت ۱۰خاستم پنجره رو وا کنم هوای خونه عوض شه دیدم واای چ خبره بیر ...

منم ۱۰ و نیم صبح رفتم بیرون آتیش بود از مردادم‌ گرمتر نمیدونم‌ چرا خنک نمیشه 

چن روز خنک شده بود من دم دمای صب سردم میشد پنجره رو میبستم  یا پنجشنبه تو پارک رسما سردم شد&nb ...

آره خوب شده بود هوا اما یه دفعه گرم‌ شد باز 

دلم‌واسه مغازه داره میسوزه منتظره من برم‌ منم‌ دیگه نمیتونم‌ بلند بشم فکر گرمای بیرون‌ و میکنم از هر چی خریده بیزار میشم