2777
2789

پسرم که هنوز ۱۳ ماهشه

ولی انقدر متین و موقر و خوش اخلاقه حد نداره. به نظرم جو روانی خونه روی رفتار بچه‌ها خیلی تاثیر میذاره از نوزادی

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم خودش مسئول وسایل و لباس هاش هست .اگر‌ جایی جا بذاره ،باید تا بار بعدی که میریم اونجا صبر کنه. اوایل سخت بود و گریه میکرد ولی الان حواسش حمع هست و چیزی رو جایی نمیندازه  که نتونه پیدا کنه یا جا بذاره 

تو باشی همه چیز خوب است...

نکته بدی هم که درآینده باعث شد من خیلی چیزا رو از مادرم مخفی کنم و مثل بقیه با مامانم دوست نباشم این بود که زود نسبت به چیزی که مخالف عقیده اش بود واکنش نشون می داد. منم مجبور به پنهانکاری . 

اجازه نمیداد با دوستام برم بیرون. به شدت مخالفت میکرد‌ منم یواشکی‌میرفتم و بعد رفتت بهش میگفتم 

چی باعث شده اینجور باشید؟؟؟

جو خونه خیلی مهمه به خاطر اعتماد بنفسی که از خانواده مخصوصا پدرم گرفتم هیچوقت خودم رو با کسی مقایسه نکردم که بخوام حسادت کنم وقتی تو خانواده عشق باشه و ارامش ادم از لحظه لحظه زتدگیش لذت میبره و خاطرات بد خود به خود فراموش میشه

نکته بدی هم که درآینده باعث شد من خیلی چیزا رو از مادرم مخفی کنم و مثل بقیه با مامانم دوست نباشم این ...

آره این خیلی بده...

ترس مساوی مخفی کاریه کاش بچه هامون نترسند

استارتر پیشنهاد میکنم مجموع حرفها رو توی یه پست باعدد نتیجه گیری کن!

اوایل برای پسرم خیلی اسباب بازی میخریدم و هر بار بیرون میرفتیم و هرچی‌میخواست تهیه میکردم

یه مدت بعد دیدم چرا اشنامون بچه اش انقدر اسباب بازی نداره اما با همون چند تا خیلی خوشه و ازشون درست نگه داری میکنه  اما پسر من هر چیزی دو دقیقه سرگرم میشه و بعدش هم میشکونتش

خلاصه بعد فهمیدم که قانونمند عمل‌کنم. هربار بیرون بریم فقط یه دونه خرید کنه.  اسباب بازی که دوست نداره ببخشه  تا اسباب بازی جدید خریداری شه.  اگر نتونه از اسباب بازیش درست نگه داری کنه دیکه حق بازی نداره .

الان خیلی خیلی بهتر شده‌ . 

آره این خیلی بده... ترس مساوی مخفی کاریه کاش بچه هامون نترسند استارتر پیشنهاد میکنم مجموع حرفها رو ...

ان شاالله آخرش همین کار رو میکنم. ممنونم از پیشنهادت

پدرم از یه سنی دیگه خجالت می کشید که مارو مثل قبل بغل کنه یا بازی های جسمی و.... این باعث شد که همیشه یا دیوار خیلی بلند با پدرم داشته باشم . محبت کلامی داشتنا  خیلی هم مهربون هستن  اما نتونستیم نزدیک باشیم و رفیق. 

از پدرم احترام رو یاد گرفتم. اینکه سریع تصمیم نگیرم. مهمترینش با پنبه سر بریدن😉😉😉😉

شاید  حیا و مباحث اسلامی‌این کارو تایید کنن. اما من اگر دختردار شم به همسر میگم که همیشه نزدیکش باش. همیشه درآعوشش بگیر. دوستش باش. 

و جلو پسرم هم همسرم رو درآغوش میگیرم. میبوسم. تازه گاهی ترتیب داره. اول پسرم بعد شوهرم. و این  ترتیب صبح هم هست‌ همه باید صبح و شب قبل و بعد از خواب همدیگه رو ببوسن و بغل کنن. 

ولی یه چیزو بگم. رفتار خوب بچه ها تو سنین کم خیلی پایدار نیست. بیشتر تقلید و براساس تشویقه

اینکه بتونیم طوری تربیت کنیم که رفتار و گفتار خوب بچه ها تو سنین نوجوونی هم موندگار باشه مهمه