2777
2789
عنوان

جاری بیشعورم

1315 بازدید | 45 پست

بچها من عقدم...ی جاری دارم ۱۸ سالشه و قصد ادامه تحصیل نداره خودم ۲۲ سالمه و لیسانی دارم.قیافه هامون در یه حده...اون فقط سفیده ولی اعضا صورتش قشنگ نیست من سبزه ام ولی اعضا صورتم قشنگه.....

تنها سر تری نسبت ب من داره پولدار بودن پدرشه..پدرش تاجر فرشه و پدر من مدیر مدرسست...

هروقت میرم خونه ی بابای نامزدم اونجاست و تیکه میندازه...ی بارم داشتم با مادر سوهرم صحبت میکردم راجب رسم و رسوماتمون...گفت وا آدم در حد خونواده خودش میخواد هرچی طرف پولدار تر باشه باید در همون حد خرجش کنن...حالا مثلا قوماتون تو چ خونواده ای بزرگ شدن ک اینجور توقعاتی ام دارین...مادرشوهرم بش گفت ریحانه جان شما حرص واسه عروسی خودت بزن اینا حرف بزرگ تراس

آیییی دلم خنک شد 

خیلی بیشعوره

البته همه چیز ب درکه نه مدرک ..

ولی پدرشما هرچی باشه فرهنگی هستن..

خودتو هرگز بااون مقایسه نکن

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش مامان بابای پولدارش اول تربیتش میکردن بعد شوهرش میدادن!

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

نداشتن جاری بهترین نعمته ☺☺من ندارم خداروشکر

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 

تو وایسادی نگاش کردی که بهت توهین کنه!؟ 

میگفتی عزیزم اتفاقا بنظرم بجای پول باید به اندازه ادب آدما بهشون ارزش داد 

من خانواده ام فرهنگی هستن و یادم دادن اندازه شخصیت خودم رفتار کنم 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
چند بارم بهم غیر مستقیم گفته فک نکنی درس خوندی پخی هسی یا ادعات بشه ازش خیلی بدم میاد خیلی بچس

خیلی ببخشید با کلی معذرت

محل سگگگگگ بهش نذار الکیم خودتو برا این نخاله ناراحت نکن

چند بارم بهم غیر مستقیم گفته فک نکنی درس خوندی پخی هسی یا ادعات بشه ازش خیلی بدم میاد خیلی بچس

قربون دهن مادرشوهرت 

رفت جاریت خیلی خام و بچه گانس 

ب نظر من ارزش قشر فرهنگی و مدیر مدرسه خیلی از تاجر بالاتره 

همه چی گرون کردن الا جون آدما