2777
2789
عنوان

یه سؤال از خانما دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 40 پست
هفته ای ی بار😨😨😨 اذیت نمیشی؟

دیگه اینه دیگه خواهر چه کنم ... شوهرم تو رابطه خیلی عالیه و خوب اما هفته ای یه بار بیشتر نمیخواد ... اخه یه سری از دکتر پرسیدم میگفت کیفیت رابطه و لذت بردن از تعداد زمان رابطه مهم تر ‌.. تعداد زمان نمیشه گذاشت براش ... 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
دیگه اینه دیگه خواهر چه کنم ... شوهرم تو رابطه خیلی عالیه و خوب اما هفته ای یه بار بیشتر نمیخواد ... ...

تعداد زمان منظورم تعداد دفعات ... مثلا دکتره برام مثال زد میگفت یه زن و شوهری یه شب در میون این کارو میکنن ولی ۵ دقیقه ای تمومه اما یکی دیگه هفته ای یه بار اما ۱ ساعت کامل لذت میبرن و معاشقه دارن ... ما رابطمون خوبه اما دیر دیر هفته ای یه بار بیشتر نمیخواد 😣

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهوم.اینم حرفی خب هرکسی ی جوریه

اره دیگه بستگی داره ... مال ما هفته ای یه بار هست اما خوب خوبه راضیم ... اما خوب شوهرم دیر به دیر دوست داره میگه تکراریش نکنیم اینش اذیتم میکنه ... همون هفته ای یه بارم باید نخ بدم خودش همین جوری نمیاد 😂

اره دیگه بستگی داره ... مال ما هفته ای یه بار هست اما خوب خوبه راضیم ... اما خوب شوهرم دیر به دیر دو ...

ب نظرم رابطه جنسی چیزی نیس ک ب اسونی تکراری شه.اگ ایده ها و طرفندای مختلف ب کارببرین مطمئناشوهرتون بیشترراغب میشن...

تعداد زمان منظورم تعداد دفعات ... مثلا دکتره برام مثال زد میگفت یه زن و شوهری یه شب در میون این کارو ...

خیلی کمه هفته ای 1بار،ما برامون فرقی نداره چند روز یبار 1ساعت یکم اینور اونور تر طول میکشه

اره سخته ... من خودم خیلی گرمم همسرم به اندازه من نیست ... اذیت میشم ... همسرم میگه تکراری نشه و شور ...

نه بابا اينا توجيه آدم هرچقدر نياز داشته باشه بايد برطرف بشه ديگه ازدواج كرديم كلي مسئوليت رو دوشمون اضافه شده هنوز فشار نياز جنسي هم داشته باشيم؟

ميدوني به نظرم يه ذره ادويه هاي گرم رو تو غذاهاي بيشتر كن تو چايي گل سرخ بريز هميشه

شربت زعفرون و گل سرخ بهش بده سعي كن با آشپزيت گرم ترش كني

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس

منم مثل تو ام استارتر اما 

تو روزی که دلت میخواد با شوهرت رابطه داشته باشی لباس بدن نما بپوش موقع رفت و آمد به آشپزخونه باسنتو براش تکون بده و با لبخند به چشماش نگاه کن و بهش بگو دوستت دارم عزیزم و سینه ها تو هم تکون بده تا اون هم تحریک بشه و برای شبت آماده بشه

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی
منم مثل تو ام استارتر اما  تو روزی که دلت میخواد با شوهرت رابطه داشته باشی لباس بدن نما بپوش م ...

خندم گرفت😂😂😂😂😂

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند/ چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند... )حافظ(
منم شوهرم خیلی زود انزاله دو دقیقه طول میکشه😑 راه حل لطفا

همسرم ميگه دست خود آدمه بخواد ميتونه جلو خودشو بگيره 

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس