2777
2789
عنوان

عقد تو خونه پسر عیب داره ؟؟؟

636 بازدید | 36 پست

بچه ها من داستان زندگیم رو تعریف کردم شاید بعضی ها تو جریان باشن الان 

خب 

این که مادر نامزدم ۱ماه هست الان یعد از خواستگاری که امدن قرار شد که بعد از محرم صفر عقد کنیم حتی یه زنگ هم نزد دیگه حالا عصر بهم زنگ زده چه خیر و اینا گفتم هیچی سلامتی گفت ما داریم خونمون تعمیر میکنیم که دیگه همین تو خونه خودمون عقد بگیریم منم خیلی ناراحت شدم خب اخه ما خودمون خونه داریم درسته کوچیکه ولی من همون موقع هم بهش گفتم من عقد مجلسی نمیخوام خودشون گفتن نه میگیریم گفتم خونمون کوچیکه اگه بخوایم بگیریم مثل ای همه ملت خدا تو تالار میگیریم حالت میخواد یعنی بگه من ۷۰۰ متر خونه دارم شما ۱۵۰ متر خونش خونه باغی هست اصلا دلم نمیخواد اونجا بگیرم به نظرم خیلی زشته خیلی حس شرمندگی به دست میده اخه عقد. رو تو خونه دختر میگیرن ولی مگه کوتاه میاد واقعا الان فهمیدم چه خبره و میخوان چه بر سرم بیارن در اینده بگین چیکار کنم دلم داره آتیش میگیره 

رو حرفت وایسا و کوتاه نیا،همین اول کوتاه بیای تا اخر سوارتن

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اشکالی داره عزیزم خیلیا خونشون کوچیکه حتی خونه همسایه ها عقد میگیرن زندگی رو به کام خودت زهر نکن از همه چی لذت ببر

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

تا اونجایی که یادمه داداش منم خونه خودمون عقد کرد

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚

ببین میتونی تو خونه خودتون سفره عقد بندازی و فقط نزدیکا بین عقد کنید بعد شما تا برید اتلیه مهمونا و بقیه کسایی ک دعوتن برن حیاط مادرشوهرت جشن عقد بگیرین

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

چرا از جانب مادرشوهر نگاه میکنی چه اشکالی داره خونه اونا عقد باشه خب اونجا بزرگتر هم هست بهتره که

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

عقد رو دختر میگیره و هزینه میوه شیرینی و لباس و عکس با داماده.حالا تامین تالار و شام با دختره و شما میتونید جا رزرو کنید وقتی قرار باشه پسر عقد بگیره دیگه شما نمیتوانید نظر بدید خیلی.

خب یه جوری نیست این که مثلا حالا مهمونا بیان بگن حتما خونه نداشتن اینجا گرفتن

مردم همیشه حرف میزنن نباید برات مهم باشه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕