خانوما مادرای گل واقعا میدونیم ک دنیای بچه داری چه دنیای سخت و پیچیده ایه...و چقدر فراز و نشیب داره...اول از همه اینو بگم
👈بارداری یعنی:زندگی انقدر عالیست ک ارزش تکثیر کردن دارد....👉
پس اگه واقعا و 100% این نظرتون نیست برای فرار از مشکلات بچه دار نشین...
واقعا انقدر بچه داری سخته ک مشکلاتتون هزار برابر میشه...
و حالا روی حرفم با ماماناست
اونایی ک میگن بچم لجباره ال و بل
واقعا شاید یکی از عمده مشکلاتی ک گریبان گیر ما شده همین گوشی لعنتیه ک تو دستمونه و مارو وارد یه دنایی کرده ک با دنیای کودکانه ی بچمون خیلی فاصله داره...امروز دقت میکردم ک وایی چقد زود دختر یکساله شد...یه دنیای فانتزی بامزه عجیب داره ک واقعا باید از لحظه به لحظش لذت برد...واقعا بیاین واسه بچه هامون وقت بیشتری بذاریم اونا تمام دنیای ما هستن ..روز به روز بزرگتر میشن و واقعا حیفه همش سرمون تو این گوشی لعنتی باشه و تا بچه میاد سمتمون سرش داد بکشیم...یکم بهتره رو برنامه باشیم...باهاشون بازی کنیم پارک ببریم
بازی هایی ک میشه کرد
🌺پازل بچینیم ک واسه هوش بچه عالیه
🌺استخر بادی کوچیک بخریم براشون و پرش توپ رنگی کنیم و براشون یه جایزه بخریم توش بنداریم بگیم پیدا کنه مث پاستیل ابنبات چوبی و...(هزینه ای نداره من تهیه کردم کلا شد 70تومن)
🌺رنگ انگشتی بخرین و تو حموم بازی کنن
🌺اجرای پلاستیکی خونه بازی
کنارشون بشینیم و بازی کنیم نه ک اونا رو سرگرم کنیم دوباره کلمون بره تو گوشی
🌺عروسک انگشتی براشون بگیریم و تو انگشت اونام بکنیم نکات تربیتی رو داستان کنیم
🌺دالی بازی
🌺قایم باشک
🌺شنای رنگی و قالبای بامزه
و کلی بازی های دیگه...
لطفا اگه میدونین و تجربه ای دارین بگین
و یه نکته ی مهم
تورو خدا بچه هاتونو دست دایی عمو پسر عمو و... معلم همسایه ندین بخدا ک هر رورز خبرایی میشنوم ک روح از تنم در میاد...راهی پیدا کنین و دست مرد جماعت ندین...تروخدا
حواسمون به بچه هامون باشه اونا پاک و معصومن مسولیتشون با ماست کنارشون باشیم و بزرگ شدنشون رو با دل جون ببینیم😗😗😗
راستی چندتا نکته واسه کسایی ک بچه هاشون داد میزنن...وقتی بچه با داد زدن و گریه چیزی میخواد بهش بگین عزیزم این صدا قرمزه و من صدای قرمز رو متوجه نمیشم...با من اهسته و سبز صحبت کن تا بشنوم..شمرده شمرده و با صبر...اگه داد بزنین نمیشه انتظار داشت ک بچه داد نزنه
لطفا اگه تجربه ای دارین بگین
ممنون🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺😱