2777
2789
عنوان

خانومای بچه دار بیاین

89 بازدید | 9 پست

خانوما مادرای گل واقعا میدونیم ک دنیای بچه داری چه دنیای سخت و پیچیده ایه...و چقدر فراز و نشیب داره...اول از همه اینو بگم

👈بارداری یعنی:زندگی انقدر عالیست ک ارزش تکثیر کردن دارد....👉

پس اگه واقعا و 100% این نظرتون نیست برای فرار از مشکلات بچه دار نشین...

واقعا انقدر بچه داری سخته ک مشکلاتتون هزار برابر میشه...

و حالا روی حرفم با ماماناست

اونایی ک میگن بچم لجباره ال و بل

واقعا شاید یکی از عمده مشکلاتی ک گریبان گیر ما شده همین گوشی لعنتیه ک تو دستمونه و مارو وارد یه دنایی کرده ک با دنیای کودکانه ی بچمون خیلی فاصله داره...امروز دقت میکردم ک وایی چقد زود دختر یکساله شد...یه دنیای فانتزی بامزه عجیب داره ک واقعا باید از لحظه به لحظش لذت برد...واقعا بیاین واسه بچه هامون وقت بیشتری بذاریم اونا تمام دنیای ما هستن ..روز به روز بزرگتر میشن و واقعا حیفه همش سرمون تو این گوشی لعنتی باشه و تا بچه میاد سمتمون سرش داد بکشیم...یکم بهتره رو برنامه باشیم...باهاشون بازی کنیم پارک ببریم 

بازی هایی ک میشه کرد

🌺پازل بچینیم ک واسه هوش بچه عالیه

🌺استخر بادی کوچیک بخریم براشون و پرش توپ رنگی کنیم و براشون یه جایزه بخریم توش بنداریم بگیم پیدا کنه مث پاستیل ابنبات چوبی و...(هزینه ای نداره من تهیه کردم کلا شد 70تومن)

🌺رنگ انگشتی بخرین و تو حموم بازی کنن

🌺اجرای پلاستیکی خونه بازی

کنارشون بشینیم و بازی کنیم نه ک اونا رو سرگرم کنیم دوباره کلمون بره تو گوشی

🌺عروسک انگشتی براشون بگیریم و تو انگشت اونام بکنیم نکات تربیتی رو داستان کنیم

🌺دالی بازی 

🌺قایم باشک

🌺شنای رنگی و قالبای بامزه

و کلی بازی های دیگه...

لطفا اگه میدونین و تجربه ای دارین بگین

و یه نکته ی مهم

تورو خدا بچه هاتونو دست دایی عمو پسر عمو و... معلم همسایه ندین بخدا ک هر رورز خبرایی میشنوم ک روح از تنم در میاد...راهی پیدا کنین و دست مرد جماعت ندین...تروخدا

حواسمون به بچه هامون باشه اونا پاک و معصومن مسولیتشون با ماست کنارشون باشیم و بزرگ شدنشون رو با دل جون ببینیم😗😗😗

راستی چندتا نکته واسه کسایی ک بچه هاشون داد میزنن...وقتی بچه با داد زدن و گریه چیزی میخواد بهش بگین عزیزم این صدا قرمزه و من صدای قرمز رو متوجه نمیشم...با من اهسته و سبز صحبت کن تا بشنوم..شمرده شمرده و با صبر...اگه داد بزنین نمیشه انتظار داشت ک بچه داد نزنه

لطفا اگه تجربه ای دارین بگین

ممنون🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺😱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من اینقدر تو خونه کار دارم که به گوشی نمیرسم اصلا

ولی اکثر این کارایی که گفتی انجام دادم واس بچم

دروغ نگم فقط استخر توپ و جایزه رو به ذهنم نرسیده بود

البته استخر رو گرفتم گذاشتم تو حمام و دو تایی اونجا اب بازی میکنیم و با رنگ انگشتیا شکل میکشیم

واااااای یعنی فقط و فقط مرحبا احسنت حرفای شما همه ی حرفای من بود.صدر هزار باهاتون موافقم ماشاالله.انگیزه ی منو پررنگتر کردی.

منهم چند هفته اس یه اتفاقی افتاد ک نتیجه اش همین حرفای پر گوهربار شما شد .الان روزی چندبار بمدت نیم ساعت با پسرم فوتبال بازی میکنم.و خیلی دوست داره.همه ی حواسمو گذاشتم براش.افرین مرحبا.دوست دااارم.

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧
واااااای یعنی فقط و فقط مرحبا احسنت حرفای شما همه ی حرفای من بود.صدر هزار باهاتون موافقم ماشاالله.ان ...

فدای شما مهربونم..وقتی بازی میکنین مث دروازه بانا باشین و اجازه بدین بهتون گل بزنه..البته تو فضای مناسب..این کار اعتماد بنفسشو بالا میبره..پنجتا گل بخورین دوتا رو بگیرین..واقعا چی از این جذابتره😍😍😍😍

فدای شما مهربونم..وقتی بازی میکنین مث دروازه بانا باشین و اجازه بدین بهتون گل بزنه..البته تو فضای من ...

اوایل شل شل بازی میکردم.ولی الان خیلی بازیم بهتر شده پسرم میخننده کلی ذوق میکنم.دقیقا همین سیاستارو هم ک گفتین انحام میدم.فقط خیلی بلاست نفسم میبره.گریه میکنه و شاکی چرا خسته شدی چرا کمه

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧

اره پسرا ماشالا پر انرژین کلا..بهش بفهمون ک خسته شدی بگو حالا یه شربتی ابی بخوریم بریم پازل...یراش از این پازل بزرگا بگیر بگو تو یه هفته اینو پر کنی فلان چیز جایزه یا یه چیزی بخر کادو کن بگو وقتی میدم ک اون پازل و تکمیل کنی