یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من مای بیبی سایز صفر خریدم. سر بچه اولم که روزی 15 تا استفاده میشد چون بعد هر شیر خوردن کثیف میکرد. سایز دو مارک مرسی و بارلی خریدم ذخیره کردم واسش. دیگه روزی ده تارو باید در نظر بگیری شایدم بیشتر. بستگی داره بچه چقدر شیر بخوره.
ببین بچت ریزه یا درشته. اگه درشته زودتر میره سایز سه. ولی در کل اولا رشدشون زیاده شاید دو ماه بیشتر سایز دو استفاده کنه باز میره سایز سه که بیشتر استفاده میشه. سایز چهار که هر چی بخری کمه چون دیگه بچه رشدش کمتر میشه مدت بیشتری از سایز چهار استفاده میکنه.
من حدودا ده بسته شايز دو و سه خريدم حالا نگرانم زياد نيان
نه عیب نداره واسه منم زیاد اومده بود مثلا سایز یک تنگ شده بود دو میخواست. یکهارو روزا که بیدار بود میبستم چسبشم سفت نمیزدم موقع خواب سایز دو رو میذاشتم. زیاد سخت نگیر خودتو اذیت نکن شاید یکم کوچیک بشه واسش ولی یهو اونقدری کوچیک نمیشه که نتونی استفاده کنی.