2777
2789

سلام من از 6 ماهگی تا وسطای 8 ماهگی استراحت مطلق بودم همین باعث اضافه وزن شدید و گرفتگی عضلاتم شده

الان هفته 36 هستم ولی نمیتونم حتی و قدم راه برم یا ورزش کنم سریع رگ سیاتیکم میگیره و کمر درد و.... 

زایمانم قراره طبیعی باشه 

میخوام بدونم کسی تجربه داره با این شرایط زایمان کرده باشه

و چقد شدنیه ؟ 

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا برا باز شدن لگنت ازین توپ بادی ورزش‌ها بگیر هرمز بشین روش و نرمش بده بدنتو بیشتر از این خودتو ا ...

چطوری باید ازش استفاده کنم

یعنی میتونم طبیعی؟ 

میترسم چون تحرک نداشتم نشه

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭

اگه شکم اولت باشه خیلی سخته طبیعی زایمان کنی . الان که وقت داری تو خونه اروم اروم گشاد گشاد راه برو . دستتو بگیر رو صندلی و کمرتو قر بده . حالت دسشویی ایرانی بشین وپاهاتو ازهم باز کن... خیلی ورزش هست که میتونی تو خونه انجان بدی .

منم کمر درد سیاتیک داشتم برای هردو حاملگیم ولی تحرک را داشتم و بعدش استراحت میکردم 

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست
معمولا ماساژ پرینه هم انجام میدن شمام بزن توی اینترنت برات میاره چجوریه من دقیق نمیدونم

ممنونم عزیزم

اگه شکم اولت باشه خیلی سخته طبیعی زایمان کنی . الان که وقت داری تو خونه اروم اروم گشاد گشاد راه برو ...

امروز چند تا بشین پاشو کردم خیلی دردم گرفت 

چون تقریبا سه ماه بی تحرک بودم خیلی حرکت برام دردناکه🙁

من خودمو ترکوندم بسکه تحرک داشتم و دارم ولی دریغ از یه ذره درد زایمان

إن شاء الله زایمان راحتی داشته باشی تو رو خدا برای منم دعاکن

ماساژ پرینه با روغن زیتون هم خوبه . سعی کن فعالیت داشته باشی ولی زایمان اول سخته .

پس خدا به دادم برسه توی این 9 ماه همه جور سختی کشیدم 

نگران اینکه شکم اولت هست نباش اون لحظه که بخوای زایمان کنی هرکاری لازم میشه میکنی نگران حرف بچه ها ...

چشم ممنون از راهنماییت

همه ترسم اینه ک نتونم و درد طبیعی و سزارین رو باهم بکشم