2777
2789
عنوان

ميشه الان واسم حمد بخونيد؟

164 بازدید | 27 پست

سلام مهربونا 

ميشه واسم حمد بخونيد، به نیت اینکه عشقم برگرده؟ حالم بده،دارم می میرم از دلتنگی، ميشه دعام کنید؟ 

یارب نظر تو بر نگردد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوندم گلم

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

«اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ

🔴🔴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🔴🔴

عزیزم میشه تو هم برا من ی بار زیارت عاشورا بخونی؟

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
آره عزیزم حتما، فقط امشب نمی خونم فردا حتما واست میخونم 

وای گلم نذر دارم تا قبل اذان صبح اشکال نداره فدات شم