nazzyy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3602 عنوان چجوری گوشیمو به تیوی وصل کنم؟؟ 163 بازدید | 23 پست سلام.گوشیم سامسونگه .تیوی ال جی هوشمنده.میشه راهنماییم کنید لطفا🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍 1397/06/18 | 23:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زئوس70 عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 5527 سوال منم هس .گوشی قبلیم هواوی بو وصل میشد ولی این هی ارور میده نمیدونم چرا دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
سمانه61 عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 10058 با کابل با کابل نمیشه میشه؟ باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
گندمکاران عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 3310 یه نرم افزار هست اونو نصب کن زاحته..البته تی وی ما سامسونگ هوشمنده آرامش و خوشبختی سهم همیشگی زندگی من است..😊😊💐💐
مامان_لیلای_آینده عضویت: 1396/03/30 تعداد پست: 4600 برو نوار برنامه گوشیتو باز کن یه گزینه هست به نامscreen mirroring اونو بزن روشن شه خودش سرچ میکنه تیویتونو پیدا میکنه و وصل میشه
گندمکاران عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 3310 با کابل نمیشه میشه؟ کابل htmi لازمه اما تی وی هوشمند بدون کابل وصل میشه چون وای،فای داره آرامش و خوشبختی سهم همیشگی زندگی من است..😊😊💐💐
سمانه61 عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 10058 اسمارت ویو رو باید روشن کنی. باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
گندمکاران عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 3310 برو نوار برنامه گوشیتو باز کن یه گزینه هست به نامscreen mirroring اونو بزن روشن شه خودش سرچ میکنه تی ... اینم هست فقط کیفیت،تصویر کم میشه یه کم آرامش و خوشبختی سهم همیشگی زندگی من است..😊😊💐💐
nazzyy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3602 با کابل نشد با کابل شارژر گوشیم عزیزم. ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
nazzyy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3602 با کابل نمیشه میشه؟ ن نمیشه ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
nazzyy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3602 یه نرم افزار هست اونو نصب کن زاحته..البته تی وی ما سامسونگ هوشمنده میشه لطف کنی اسم نرم افزارو بگی چیه ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
سمانه61 عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 10058 ن نمیشه با کابل شا .رژ نمیشه. منظور بچه ها htmiهستش که اونم باید سرش تبدیل بخوره به گوشی وصل شه.اسمارت ویو گوشیت روشنه؟ باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
nazzyy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3602 برو نوار برنامه گوشیتو باز کن یه گزینه هست به نامscreen mirroring اونو بزن روشن شه خودش سرچ میکنه تی ... نداره این گزینه رو گوشیم.مدل گوشیمc7pro ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
گندمکاران عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 3310 میشه لطف کنی اسم نرم افزارو بگی چیه اسمارت ویو،البته اغلب گوشیا این قابلیت روشون هست آرامش و خوشبختی سهم همیشگی زندگی من است..😊😊💐💐