2777
2789
عنوان

دارم ديوونه ميشم

265 بازدید | 19 پست

به خدا الان هم كه دارم مينويسم بغض گلوم رو گرفته 

همسرم خيلى با خانواده ام سرد رفتار ميكنه ميريم خونه مامانم اينا دو سه ساعت هستيم شام يا نهار ميخوريم اما اون كلا دو سه كلمه حرف ميزنه اينم فقط اگه ازش سوال كنن به بهونه اين كه بچه رو سرگرم كنه خودش رو از جمع دور ميكنه

موقعى كه وارد ميشيم هم يه سلام آروم ميكنه 

يعنى اصلا هيچ احترامى واسه پدر مادرم قائل نيست

در حالى كه خونه مامانش اينا كه ميريم اول تا آخر داره شوخى ميكنه و ميخنده و منم خيلى باخانواده اش گرم ميگيرم 

خانواده ام هيچ وقت از گل كمتر بهش نگفتن هميشه پشتمون بودن از زمانى كه عقد بوديم و دستمون خالى بود كمك كردن واسه خونه ساختن تا الان كه دخترم هم به دنيا اومده و خداروشكر مشكل مالى نداريم واسه بچه دارى بهمون كمك ميكنن

نميدونم بايد چكنم دارم ديونه ميشم😞

توام مثل خودش رفتار كن

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردا همشون یه کوفتی ان اه حالم از کلمه شوهر به هم میخوره

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
توام مثل خودش رفتار كن

نظرمنم اینه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

خب عزیزم تو هم مث خودش رفتار کن تو هم به بهونه بچه نگه داشتن تو جمعشون نمون

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

شوهر منم گاهی خر میشه و همین رفتارها رو میکنه خداشاهده همون لحظه میخوام یکی بخوابونم دهنش ... انگار عزیزش مرده وقتی میاد خونه ما 

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

شما هیچی نگو، تا بهانه گیر نیاره همین رو هم دریغ کنه، درعوض با خانواده‌ش سر سنگین تر شو.

علت خواست بگو اینجوری بیشتر خوشت میاد چون خودتم اخلاقت اینجوریه.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

اگه فکر میکنی جنبه شو داره دو روز دیگه به سرت نمیزنه که اره خونوادتو تحویل نمیگرفتم تو ازم خواستی و فلان باهاش صحبت کن رو راست باشی بهتره.اما اگه فکر میکنی بدتر میشه.صداشو در نیار توام بدونه اینکه تابلو کنی تو جمع خونوادش عین خودش باش مخصوصا زمان هایی که خودش کنارتون هست

[QUOTE=68611168]همین رفتار با خانوادش بکن قبلش هم بهش نگو که بگه می خوای لج کنی باهام مطمئنا جا می خوره و می فهمه رف ...[/QUOTE]

چندبار خواستم اين كارو كنم ولى اصلا نميتونم آخه نميخوام خانواده اش ازم ناراحت بشن