سلام بچه ها.من دیروز به طور ناباورانه 6 روز جلوتر از موعود پری شدم.چیزی که تا الان سابقه نداشته.از صبح پادر شوهر و خواهرم و دوستم زنگ زدن که خواب دیدیم بارداری.تعبیرش چیههههه خیلی نگرانم یوقت بد نباشه 😞😞😞
هـمـیـن کـه در وجـودِ مـن زنـدگـی مـیـکـنـی و قـلـب کـوچـکـت در تـن مـن مـیـتـپـد خـوشـبـخـت تـریـنـم ❤98/3/11
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گلم خیلیا موقع بارداری هم خونریزی دارنا مادرشوهرمم اینجوری بود...ولی حتی اگه نباشی هم انشاءالله ما ...
یعنی امکانش هست تو دوران پری هم باردار باشم؟؟؟ 3 ماهه اقدام کردم اما فقط این ماه 6 روز جلوتر پری شدم.نمیدونم چم شده.خیلی هم علایم بارداری داشتم اما خورد تو ذوقم😞
هـمـیـن کـه در وجـودِ مـن زنـدگـی مـیـکـنـی و قـلـب کـوچـکـت در تـن مـن مـیـتـپـد خـوشـبـخـت تـریـنـم ❤98/3/11