2777
2789
عنوان

خواب بارداری😫😫😫😫

144 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها.من دیروز به طور ناباورانه 6 روز جلوتر از موعود پری شدم.چیزی که تا الان سابقه نداشته.از صبح پادر شوهر و خواهرم و دوستم زنگ زدن که خواب دیدیم بارداری.تعبیرش چیههههه خیلی نگرانم یوقت بد نباشه 😞😞😞

هـمـیـن کـه در وجـودِ مـن زنـدگـی مـیـکـنـی و قـلـب کـوچـکـت در تـن مـن مـیـتـپـد خـوشـبـخـت تـریـنـم ❤98/3/11

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه جالب😁 احتمالا بارداری دیگه مبارکه😁😍

عزیزم کاشکی بودم اما دیروز شش روز جلوتر پریود شدم و این ماه امیدی نیس به بارداری😞

هـمـیـن کـه در وجـودِ مـن زنـدگـی مـیـکـنـی و قـلـب کـوچـکـت در تـن مـن مـیـتـپـد خـوشـبـخـت تـریـنـم ❤98/3/11
نه عزیزم خوبه ایشالله که ماه بعدی بارداری 

خدا از دهنت بشنوه😞🙏💜

عزیزم کاشکی بودم اما دیروز شش روز جلوتر پریود شدم و این ماه امیدی نیس به بارداری😞

گلم خیلیا موقع بارداری هم خونریزی دارنا

مادرشوهرمم اینجوری بود...ولی حتی اگه نباشی هم ان‌شاءالله ماه بعد میاااااد😍

🖤

گلم خیلیا موقع بارداری هم خونریزی دارنا مادرشوهرمم اینجوری بود...ولی حتی اگه نباشی هم ان‌شاءالله ما ...

یعنی امکانش هست تو دوران پری هم باردار باشم؟؟؟ 3 ماهه اقدام کردم اما فقط این ماه 6 روز جلوتر پری شدم.نمیدونم چم شده.خیلی هم علایم بارداری داشتم اما خورد تو ذوقم😞

یعنی امکانش هست تو دوران پری هم باردار باشم؟؟؟ 3 ماهه اقدام کردم اما فقط این ماه 6 روز جلوتر پری شدم ...

احتمالش هست ولی اگه نباشی هم فکر کنم خیلی زود این اتفاق بیفته

خیلیا این مورد رو تجربه کردن (اینکه زودتر از موعد پریود شدن و بعداز اون خیلی زود باردار شدن)

🖤

احتمالش هست ولی اگه نباشی هم فکر کنم خیلی زود این اتفاق بیفته خیلیا این مورد رو تجربه کردن (اینکه ز ...

انشالله گلم🙏💜