2777
2789
عنوان

شیرخشک مجانی

163 بازدید | 14 پست

سلام من یک قوطی شیر خشک ( نان یک اچ آ ) دارم که فقط چند پیمانه مصرف شده دکتر شیر بچمو عوض کرد ما خریدیم ۲۵ تومن ولی الان شده ۵۰ تومن حاضرم این قوطی رو رایگان بدم به کسی که مصرف داره حیفه خراب نشه صواب هم داره ساکن تهرانم اگه کسی میخاد بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت خالى خالى بخورش خييلى حال ميده! من بودم خودم ميخوردمش😄😄

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
نان اچ آ یکی میگفت خریده ۵۰ ت 

چه حرفا کجا نان اچ آ شده پنجاه کلا شیرخشکها هزار تا دو تومن گرون شده خودت بخورش 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
خدا کنه گرون نشده باشه ... بالاخره از یه نفر هم خبر گرون نشدن شنیدیم ☺

چرا عزیزم گرون شده اما در حد دوتومن نه بیست و پنج تومن چه خبره من شیرخشک که میخریدم بیست تومن شده بیست و دو بقیه شیرخشکها هم پرسیدم هزار تا دو تومن رفته روش 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
خدا کنه گرون نشده باشه ... بالاخره از یه نفر هم خبر گرون نشدن شنیدیم ☺

پسر منم چهار ماهه شد  دیگه شیرخشک اچ آ شو نخورد مجبور شدم خودم بخورمش