بچه ها من از وقتی ک پوشک گرون شده دخترم روزی دو سه بار 2 میکنه😀😀قبلا روزی یه بار میکرد😆حالا تازه یک سالش شده چه راهایی بلدین کم کم اموزشش بدم از مایبیبی بگیرم؟کم کم متوجه بشه!ا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄 قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤ غصه نخور دیووووونه 😄 کی دیده شب بمونه؟😍 بالاخره همه چی درست میشه 😔 درستم نشد تموم که میشه 💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
به تظرم خیلی زوده و اذیت میشه پسر من دو سال و نه ماهشه چند روز تلاش کردم و بهش یاد دادم ولی الان خودش اصراااااار داره که دیگه شبها هم پوشک نشه و خیلی خیلی بدش اومده از پوشک اصلا هم اذیت نشد
👊بر ابرهه ها سنگ ابابیل ببارد...بر قلب تل آویو که سجیل ببارد👊
من از دیروز دخترمو از پوشک گرفتم یه بار جیش کرد رو روفرشی زود جمع کردم شستم .ولی شبا میبندمش روزا باز .بعد یه هفته شبا هم میخوام نبندم .دیروز سر ظهز خوابوندمش زیرش پتو انداختم که یه وقت خیس کرد نره تو فرش ولی اصن جیش نکرد تا بیدار شد زود بردم جیش گرفتمش😊😊😊😁😁ولی شبا یکم سخته
دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑