2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته ۲۷ بارداری

2504 بازدید | 12 پست

سلام.۲۷ هفته و۵ روزم.امروز صبح یکم خون دیدم.وقتی ایستادم یکمم دور نافم درد میگیره.بنظرتون خطرناکع؟ من دیروز خیلی فعالیت داشتم.میشه بخاطر اون باشع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما برو دکتر امروز

اینجا ما اطلاعات پزشکی نداریم همه اش در حد تجربه شخصیه

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
۲۶ هفته ک بودم سونو دادم.بازم بدم مشکلی نیست؟

پس برو دكتر حداقل صداي قلبشو بشنو،شايد نياز باشه شياف بزاري بري دكتر خوبه،كلا هم استراحت كن براي چي فعاليت ميكني

لک بینی در  چنین سن بارداری خیلی عجیبه عزیزم یه سر پیش دکترت برو ولی نگران نباش

امروز صبح بیمارستان دولتی هست ک اگه برم صددرصد بستری میکنن.من قبلا هم سابقه لکه بینی داشتم.هرماه میگم خوب میشه.ولی بازم ادامه داره

پس برو دكتر حداقل صداي قلبشو بشنو،شايد نياز باشه شياف بزاري بري دكتر خوبه،كلا هم استراحت كن براي چي ...

بچه دوممه.کلا ادم پرتحرکی هستم.مثلا دیروز پسرمو بردم کلاس.دوساعت نشستم تا کلاسش تموم بشه.بعد بردمش غذایی ک دوست داره بخرم.اخه خونه مامانم میرفتم وغذاشونو پسرم دوست نداشت.بعداز ظهر هم پسرمو بردم پارک وفروشگاه رفتم تا خریدکنم.شبم با همسرم بیرون رفتیم تا بقیه خریدای روزانه رو انجام بدم.خونه ک رسیدیم باید همه وسایلو سرجاش میزاشتم وشام درست کردم.البته به کمک هنسرم.ولی خوب نمیشد خودم بخابم.این فعالیتا زیاده؟ یا شماهم انجام میدین

امروز صبح بیمارستان دولتی هست ک اگه برم صددرصد بستری میکنن.من قبلا هم سابقه لکه بینی داشتم.هرماه میگ ...

امیدت به خدا باشه مشکلی ایشالا پیش نمیاد ولی پشت گوشم ننداز

بچه دوممه.کلا ادم پرتحرکی هستم.مثلا دیروز پسرمو بردم کلاس.دوساعت نشستم تا کلاسش تموم بشه.بعد بردمش غ ...

نه بابا منكه بچه اولمه يه سقطم داشتم از اول حاملگيم كاراي خونه رو هم اكثرا همسرم انجام ميده فقط غذا ميزارم همين