2777
2789
میخوام کسیو که دلم میخواد با هم بمونیم رابطمون خوب بشه  چیکار کنم لطفا با جزئیات میگید

باید حالتو خوب نگه داری .مدام به این توجه کن که روزای خوبی رو کنار هم میگذرونید.اهنگ غمگین و فاز بمون بامن نداریم باور کن بهترینی و از خداشم باشه باهاش بمونی 

باید حالتو خوب نگه داری .مدام به این توجه کن که روزای خوبی رو کنار هم میگذرونید.اهنگ غمگین و فاز بمو ...

اینجوری برمیگرده ؟

من اهنگ غمگین گوش نمیدم کلا

مرا هزار امیدست و هر هزار تویی.🍁☔️😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مشکلم اینه فکر میکنم اگه یک روز شاید بودم یا یه اتفاق خوب افتاد پشتش یا ناراحت میشم یا اتفاق بد میوفته چطوری این افکار منفی رو از خودم دور کنم اعتماد به نفسمم شدید پایینه

میخوام کسیو که دلم میخواد با هم بمونیم رابطمون خوب بشه  چیکار کنم لطفا با جزئیات میگید

ترس از دست دادن آدمو نابود میکنه باید فکر کنی من ارزش زیادی دارم حتی اگه بره هم میتونم زندگی کنم اگه این فکرو بکنی بیشتر از قبل جذبت میشه 

برمیگرده اگر برنگشت مطمئن باش لایق تو نبوده .تو مهم ترین ادم زندگیت هستی و اجازه نده هیچی احساس درونیتو خراب کنه.کاش میشد یه گروه بزنیم فقط شاد باشیم و احساسمونو خوب کنیم

ترس از دست دادن آدمو نابود میکنه باید فکر کنی من ارزش زیادی دارم حتی اگه بره هم میتونم زندگی کنم اگه ...

مرسی باید رو ذهنم کار کنم این روزا

مرا هزار امیدست و هر هزار تویی.🍁☔️😊
من مشکلم اینه فکر میکنم اگه یک روز شاید بودم یا یه اتفاق خوب افتاد پشتش یا ناراحت میشم یا اتفاق بد م ...

این باور درون همه ما ریشه داره.اینکه پشت هر خنده گریه است ولی زندگی کلا خیر مطلقه و شادی حق الهی همه ما است

مرسی باید رو ذهنم کار کنم این روزا

این چیزیه که خودم تجربه کردم در واقع ما با فکرایه بدمون فکر میکنیم طرفمون قراره بره در حالی که اجباری نیست اگه دوسمون نداشت تا همین الانشم رفته بود 

این باور درون همه ما ریشه داره.اینکه پشت هر خنده گریه است ولی زندگی کلا خیر مطلقه و شادی حق الهی همه ...

اطرافیانم میگن چرا همیشه منفی فکر میکنی دلم نمیخواد اینطوری باشه

عزیزم تو قانون جذب همه تلاشمون اینه احساسمون خوب نگه داریم تا اتفاقا ت خوب بیفته شمام رو خوب نگه داش ...

عزيزم

من الان هم از لحاظ روحي هم جسمي و هم مالي اوصاع خيلي خيلي بدي دارم

يعني شايد هركسي جاي من برد داغون ميشد

اما سعي ميكنم خودمو شاد نگه دارم به روزاي خوب فكر كنم و تموم شدن مشكلاتم

اين راهكار خوبيه؟

حيوانات داروي من هستند ... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...!!!

خانما هیچ چیزی ارزش اینو نداره که حال دلمونو بد کنه.مادر شوهر خواهر شوهر همسایه فامیل دوست شوهر همه اینا رو میشه خیلی از حرفاشونو نشنیده گرفت.بعضی جاها باید فقط به حال خوب درونمون توجه کنیم .سریال فیلم منفی اهنگ غمگین درد ودل گوش دادن غمگین همه باید حذف بشه

عزيزم من الان هم از لحاظ روحي هم جسمي و هم مالي اوصاع خيلي خيلي بدي دارم يعني شايد هركسي جاي من بر ...

مطمئن باش تو حال درونی خوب بمونی دنیای بیرونت عوض میشه.ما هر چی تو زندگیمون تجربه میکنیم خودمون جذب کردیم و باید اینو قبول کنیم

مطمئن باش تو حال درونی خوب بمونی دنیای بیرونت عوض میشه.ما هر چی تو زندگیمون تجربه میکنیم خودمون جذب ...

خيلي برام عجيبه

با اين كه تو بدترين اوضاعم حالم خيلي خوبه

گاهي هم كه كم ميارم سريع خودمو ترميم ميكنم

به اميد روزهاي بهتر و زيباتر

ببينيد من واقعا قانون جذب رو تو زندگي تجربه كردم

اما درمورد خودم نبوده

در مورد وقايع اطراف و دوستانم بوده

اميدوارم درمورد خودمم صدق كنه