2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا انگار تو خیلی از جمع های زنونه مسابقه گذاشتن که به زنی که بدترین شوهر داره جایزه بدن یجور زنا ا ...

اسم روان شناسان بزرگي كه نوشتن افكار منفي روي كاغذ و پاره كردنش رو رد كردن لطفا بهم بگين ممنون ميشم 🙏🙏

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
نگو اینطوری😔😔 خب اینجا برا درد دله منم همین کارو کردم 

عزیز دلم من اینجا رو نمیگم کل زندگیمونو میگم اصلا نباید تو احساس بد گیر کنیم چون باعث اتفاقات ناخواسته میشه

عزیز دلم من اینجا رو نمیگم کل زندگیمونو میگم اصلا نباید تو احساس بد گیر کنیم چون باعث اتفاقات ناخواس ...

درسته کاملا قبول دارم 

اما اینو قبول ندارم که با کسی صحبت نکنیم مواقعی که واقعا نیاز داریم یکی حرفامونو بشنوه

جول اوستین.

👀👀👀👀اين كشيش رو شما يك روان شناس معروف ميدونين!؟!؟!؟ و خب مهم نيست شايد معروف ترين روان شناسي كه شما اسمش رو شنيدين همين كشيش باشه كه انسان خوبيه البته توي كدوم كتابشون اين قضيه رو رد كردن؟

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
اینو قبول دارم که انرژیای منفی منتقل میشه من خودم یه دوست دارم همش از بدبختیاش و غم و غصه حرف میزنه ...

عزیزم اگه روت تاثیر میزاره باید بیخیالش بشی اصلا مدار احساسیت عوض بشه ناخوداگاه ادمای مثل دوستت ازت فاصله میگگیرن چون نمیتونن باهات هم مدار بشن

👀👀👀👀اين كشيش رو شما يك روان شناس معروف ميدونين!؟!؟!؟ و خب مهم نيست شايد معروف ترين روان شناسي كه ...

عزیزم شما بنویس اگه باور داری با این کار اثر بار منفی درونت کم میشه بحث ندارم چون روم تاثیر میزاره حق باشماست من نمیدونم

عزیز دلم من اینجا رو نمیگم کل زندگیمونو میگم اصلا نباید تو احساس بد گیر کنیم چون باعث اتفاقات ناخواس ...

با اين حرفت موافقم اما درمورد تاثير راهكارهاي درماني نبايد شايعه پراكني كنيم.. نميدونم چندسالته و رشتت چيه عزيزم و اولين پستم هم گفتم با كليت حرفتون موافقم ولي گاهي بايد انرژي منفي رو تخليه كرد احتمالا اين رو هم نميدونين ك سركوب افكار منفي ي نوع مقاومت در برابر فراموش كردنشون إيجاد ميكنه؟ عزيزم توي فاز منفي قرار گرفتن قطعاا اشتباهه مثلا ي نمونه ساده ش مراسم خاكسپاري و عزاداري واقعا بار منفي دارن اما ي جاهايي مثل سوپاپ اطمينان عمل ميكنه اين درد دلا🙏🙏

با اين حرفت موافقم اما درمورد تاثير راهكارهاي درماني نبايد شايعه پراكني كنيم.. نميدونم چندسالته و رش ...

اصلا ما برای چی درد ودل میکنیم چون احساس بدی داریم درسته؟؟؟

عزیزم شما بنویس اگه باور داری با این کار اثر بار منفی درونت کم میشه بحث ندارم چون روم تاثیر میزاره ح ...

پس بيشتر تحقيق كنيد عزيزم تا بيشتر بدونيد و به ما دانسته هاي موثقتون رو انتقال بدين تا ما هم بيشتر بدونيم😍🙏🙏