2777
2789

امشب دیدم رو گوشی شوهرم پیام اومده ببخشید اونموقع زنگ زدی نتونستم جواب بدم... چه دعوایی با هم کردیم.... خسته شدم دیگه.... هر چی بهش گفتم از خونه برو بیرون مرفت تازه بلند شد زد توگوشم.... پس خدای من کجاست من راه فرار ندارم خانواده خودم بی پولن... خرج خودمو و بچه یکساله رو بندازم گردنشون.... هیچی هم طلا ندارم هیچی هم به اسمم نیست.... مملکت اشغالمون هم که باید واسه مهریه دوسال بدویی تا یچیزی کف دستت بذارن.... بریدم دیگه.... 

اخی عزیزم آرامش خودتو حفظ کن حالا که موقعیت طلاق نداری بهتر نیست طوری زندگی کنی که انگار شوهرت نیست

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به یه ددست دیگه هم گفتم باید با مدرک پیش رفت همین سکوت جواب میده در صورتی ک خوب پر شده باشی

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
اخی عزیزم آرامش خودتو حفظ کن حالا که موقعیت طلاق نداری بهتر نیست طوری زندگی کنی که انگار شوهرت نیست

دلم می سوزه.... 9 سال عاشقش بودم و به زور و با مخالفت خانوادم ازدواج کردم.... حالا چی نصیبم شد

میام نی نی سایت از زندگی ناامید میشم😐

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
گلم یکم بیشتر توضیح بده قبلا  چ چیزایی دیدی؟

سه ماه بعد عقدم گوشی مخفی پیدا کردم ازش.... یبار دیگه هم 1 ماه پیش دنبال یه دختره افتاده بود زنگ زدم دختره گفت شوهرت تو خیابون بهمگیر داده بود برم سوار ماشینش بشم

سه ماه بعد عقدم گوشی مخفی پیدا کردم ازش.... یبار دیگه هم 1 ماه پیش دنبال یه دختره افتاده بود زنگ زدم ...

ینس کار ب رابطه کشیده بود؟

ببین ی چیزی بهت میگم خواهرانه گوش کن.

اگر شوهرت اهل حرف زدن هست بشین باهاش حرف بزن اروم بدون هیچ استرس و دعوایی بگو مشکلت چیه؟

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.