2789
عنوان

ميخوام يكي از كاربراي گل سايتو معرفي كنم😌

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 95 پست
منم به از ایشون نباشم دختربدی نیستم😂😂😂🤔🤔🤔

صد در صد👌🏽😍

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولي بچه ها تو آنلاينا يه كاربر خوبم هست😍😍

@ا_م_ی_ر_م  خوشگلم بيا اينجا😌😍

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
ولي بچه ها تو آنلاينا يه كاربر خوبم هست😍😍 @ا_م_ی_ر_م    خوشگلم بيا اينجا😌😍

منو میگی؟!!!!!

با کله اومدم پیشت عشقممممم!!!!  

هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
عشقم من زهرا نيستم😉اشتباه ريپلي زدين

نه گلم استارترو گفتم زهرا جون.

منظورم اینه که استارتر لطف دارن به من. شما خودت حتما خیلی گل و دوست داشتنی هستی گلم 😍❤

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙
منو میگی؟!!!!! با کله اومدم پیشت عشقممممم!!!!    

بعله كه عزيزم

خيلي مهربون و خانوم هستين ماشالله😍

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

خانم آقا احد به من لطف دارن

خوشحالم ک تو دل پاکش یه گوشه جا دارم

خوشحالم ک احساسمون دو طرفه شد!

آخه من خیلی دوسش دارم!!!!

هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
خانم آقا احد به من لطف دارن خوشحالم ک تو دل پاکش یه گوشه جا دارم خوشحالم ک احساسمون دو طرفه شد! آ ...

هيچ وقت مهربونياتون يادم نميره

خيلي دوس داشتني هستيد

نگو اين حرفو عزيز دلم همچنيييين♥️♥️♥️♥️😘😘😘😘 اما من خدا رو شكر سعادت آشنايي با شما رو داشتم تو ت ...

عزیزم پستت ریپلای نشد این پستو ریپلای کردم ببخشید 🌹

این چه حرفیه عزیزم خیلیم تعریفی هستی 😍😍 فدات شم من 😍😍😍😍

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙