2777
2789
 نظر شخصی؛؛ کلا همیشه کارهای فنی خوب بوده سرمایه هم زیاد لازم نیست اگه علاقه ب همون برق دارن ...

مدرک فنی و حرفه ای میشه چه کاری رو باهاش شروع کرد؟

خدایا  هوای «عزیزمو» داشته باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اینم خوبه ولی به نظرتون این کار میگیره؟؟

الان فقط شغل های خدماتی....

تنها کاری که جواب میده!!

اونقدر مردم به محصولات کار خانه ای بی اعتمادن!

منکه خودم چون ساکن اپارتمانم همه رو مجبورم بدم برام بیرون حاضر کنن

سبزی آش و کوکو!

رب

ابلیمو ابعوره

بادمجون و .... همه رو میدم برام همین سبزی مارکت ها انجام میدن

چون خودشون کل محصول زمین کشاورز رو میخرن خیلی هم به صرفه درمیاد قیمتش

قبلا صفحه تل !گرام  داستن

همه محصولاتشان بود با قیمت 

شمام حتما ی صفحه مجازی بزنین! هیچی مثل صفحه مجازی هالی نیست واس تبلیغ

این کارم درآمدش خوبه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
یکی رو میشناسم شیش ماه رفت شاگردیه استاد کار الان واسه خودش مغازه زده روزی سه تومن یه کمد دیواری میز ...

مرسی عزیزم.این نظرتو پیشنهاد میدم بهشون💞

بچه ها شما نظرتون در مورد شعبه های فروشگاه زنجیره ای چیه؟به نظرتون این کار میگیره؟

من بعید میدونم

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
اگه همسرتون هستن مدرک گرفتن و بیمه رو فراموش نکنید اون سرمایتون رو هم بزارید فعلا بانک بهتون اعتب ...

شرایط گرفتن وام رو الانم داریم.ولی کاری که تو این اوضاع بتونه به دردمون بخوره رو پیدا نمیکنیم؟