2777
2789
عنوان

کدوم مادرشوهروقیح تره

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 44 پست
مال من بهم گفت بابات مرده که مرده مگه رییس جمهور بوده  ختمشم نیومد کلا از خوشی داشت میترکید من ...

می گفتی بدبخت تو هم میمیری منم سر قبرت میام میرینم

خدا لعنت کنه همچین آدمی رو!

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تازه همش میگه من دلم پاکه خدا میبرم بهشت نمازامو تمام خوندم امیدوارم خدا جوابشو بده

بگو نمازات بخوره تو سرت قلبتو صاف کن بدبخت خود شیفته 

خدا پدرتو رحمت کنه دلم سوخت

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
می گفتی بدبخت تو هم میمیرم منم سر قبرت میام میرینم خدا لعنت کنه همچین آدمی رو!

انقدر نفهمه فقط خودشو و دختراشو میخاد واگذارش کردم به خدا تو دوران بارداریم به شوهرم میگفت بزنش بچش سقط بشه

مال من بهم گفت بابات مرده که مرده مگه رییس جمهور بوده  ختمشم نیومد کلا از خوشی داشت میترکید من ...

خدا به دادش برسه

تاوان بدی میده

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

من اونقدر از مادر شوهرم متنفرم اونقدر اذیتم کرده که هر سال محرم نذر امام حسین میکنم که تا سال دیگه بمیره اما لامصب عمر نوح میخواد بکنه.

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
انقدر نفهمه فقط خودشو و دختراشو میخاد واگذارش کردم به خدا تو دوران بارداریم به شوهرم میگفت بزنش بچش ...

حالا شوهرت چی ؟؟؟ باهات خوبه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خدا کنه جوابشو خدا بده

میده عزیزم

بسپر فقط به اون بالایی 

روح پدرت شاد💚

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

خیییییلی مادرشوهذم خسیسه بااین که پدرشوهرم اتوبوس داره و ببستروقتادربست میره ولی همش مادرشوهرم از گرونی و نداری میناله 

مثلا چی بگم یکمم مارزیر کاهه حرف خیییییلی کم باادم میزنه و‌جوری هم رفتارمیکنه انگارحواسش بهت نیست ولی کاملا برعسه

ی نمونش مثلا شوهرم خیلی وسواسه یه بار خونشون بودیم شلوارش روتازه شسته بودم پوشید رفت پیش ماشینش اب ریخته بود روش فکرکرده بود ابه نجسه شلوارش رو داد بهم گفت برو یکم خالی خالی بگیرزیر اب بنداز خشک کن منم همینکار کردم مادرشوهرم که اصلا نگاهم‌ نمیکرد و اصلا ندیده بودمش اون لحظه رفته بود به شوهرم گفته بود این چ طرزلباس شستنه یکم اب زدفقط بهش خلاصه شوهرمو پر کرده بودکل لباسای شوهرم اکثرا همینجورمیشه مننم اب میزنم تاحالا دوبار به شوهرم گفته بود بد میشوره چرا درصورتی که لباسه کاملااا تمیز بوده و فقط شوهرم گفته ابکش کن 

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم
انقدر نفهمه فقط خودشو و دختراشو میخاد واگذارش کردم به خدا تو دوران بارداریم به شوهرم میگفت بزنش بچش ...

دقیقا میفهمم.  چون مادر شوهر منم همینطوره. هرچی چیز خوبه واسه بچه های خودش میخواد. یه بار باهاش دعوام شد گفتم ک.و.ن آسمون پاره شده تحفه های تو ریختن پایین فقط بچه های تو آدم هستن بقیه از تو ک.و.ن خر اومدن