2777
2789

من چیزیو دوروغ نمیگم .امشب واقعا دلم گرفته.من ۱۸سالمه بچم ۵ماهشه الان یه سال ونیمه با مادرشوهرم زندگی میکنم خونمون زیزه تیره به هردری میزنم شوهرم خونمونو درست نمیکنه زمین کشاورزی داریم وضع مالیمونم خوبه تا یه پول میاد دستش خرج یه چیزه دیگه میکنه خیلی بی فکره  نمیگه زن من اول جونیشه دلش میخودا ازاد باشه حسرت خیلی چیزا تودلم مونده خانواده شوهرم به شدت خسیس هستن  ولی من توخونه ای بزرگ شدم که بابام کاری به وضعیت مالی نداشت بریزو بپاش بود زبونم دراز بود از روزی که اومدم تو این خونه خفه شدم.هرشبم گریه هست شوهرم به حرفام گوش نمیدت با مسخره بازی منو از سره خودش رز میکنه فک میکنم خنده من از ته دله.منم نمیتونم قهرکنم چون قهر کنم مادرش دودستی میچسبه بهش.خیلی شرایط بدی دارم.اگ دوسداشتین تا بازم براتون توضیح بدم چقد بدبختی کشیدم.توروخدا دعا کنید برام خیلی زجرمیکشم.مادر پدرم خیلی بدبختی کشیدن دلم نمیاد براشون بگم چه وضعیتی دارم همش تعریف زندگیمو میکنم ولی من از درون داغونم نمیتونم بگم دعاکنید بمیرم چون دلم واسه دخترم میسوزه.وگرنه مرگه من واجبه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزممممم😥 غصه نخورررر خدا نكنه تو يك دختر داري اون يعني زندگيييي، حتما شوهرت سنش كمه درست ميشه عجله نكن حل ميشه همه چيز گلم نگو اونجوري😓

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

مشکبمو شمانمیتونین حل کنید .من یه زنم نیاز دترم حرفامو به یکی بزنم.کسیو نداشتم براش بگم.

شوهرم۳۰سالشه.درس خوندس نکیدونم چه فکری بهش میکنه.وقتی بهش میگم میگه ما مشکلی نداریم که  مگه زندونی هستی.رفتارش باهام خوبه.ولی خیلی زود عصبی میشه چقتی حرف جدا شدن بهش میزنم.

بابام سنتی بود من بچه بودم خواستگار زیاد بود اقوام بودیم شوهرم داد

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه

این که بدبختی نیست غصه نخور من شوهرم هفته ایی یبار هرچی بدهنش میاد میگه اصلا توهم داره بیخیالی سر کن الانم 4 ساعته رو مخمه تازه امروز تولدمم بود 

منم نمیتونم بگم مامانم غصه بچه دارنشدنمو میخوره دیگه طاقت دعواها و جنگهامو نداره منم جز سکوت کاری نمی تونم بکنم بیخیال باش منو شوهرم زورکی کنارهمیم ولی همه فکر میکنن ما عاشقانه زندگی میکنیم

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

من بچه بودم برادرم یه سال بود که مرده بود نمیخواستمش انقد اومدن و چرب زبونی کردن تا راضی شدم بخدا عقلم نکشید.خواهش میکنم فقط برام دعا کنید خدا به داد من نمیرسه شاید دعای یکیتونو شنید .خستم خیلی خستم امیدی ندارم.بالا سره بچم نشستم دارم گریه میکنم نکنه یه روزی زندگیش مثل منه بدبخت بشه گناه من چیبود که حتی نمیتونم حرفمو بزنم که سالی یه تیکه لباس باید بخرم که صدتا حرف شنیدم چون بچمو پوشک میکردم .هرچی بگم مشکلاتم تمومی نداره.نمیگم کسی بی مشکله ولی حداقل خدا میذاشت من بزرگتر بشم من تا چشم باز کردم مرگ برادرمو دیدم  

این که بدبختی نیست غصه نخور من شوهرم هفته ایی یبار هرچی بدهنش میاد میگه اصلا توهم داره بیخیالی سر کن ...

تولدت مبارک عزیزم

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید