2777
2789

ديروز من رفتم خونه مامانم خودشونو تمييز كنيم تازه بنايي داشتن صبح بيدار شدم فبل رفتيم خونه رو تمييز كردم ميخواستم قيمه درست كنم همه موادم وپختم گذاشتم برنجم پختم بعد رفتم بعد وسط نزديكاي ظهر شوهرم اومد اونجا سر زد بهش گفتم ناهارمنو بيارييم خونه مامانم همه بأهم بخوريم با اخم گفت نه منم هيچي نگفتم گفتم باشه ساعت دو اومدم خونه اونم دو ربغ غذامم دو نيم اماده بود اومد خونه ديد هنوز اماده نيست شروع كرد به داد بيداد من سه قرار دارم منم گفتم دو نيم امادهاست بخور برو قر كرد بعد كلي غر زدن رفتي شب قبل هم رفته بوديم بيرون شام آليته خودش گفت منم نگفتم دو  هفته اخير هم چند بار بيرون برا غذا رفته بوديم  و گوشت هم توخونه نبود من همش مرغ و ماهي درست كرده بودم  ميگه تو خورش درست نكردي همش مرغ ماهي اسون درست كردي. خلاصه شبم قر كرد شام نخورد من  از اين حركت خيلي بدم مياد اعصابم كلا بهم ميريزه و دوباره دعواي شديد شد صبحن رفت مأموريت برا چهار روز من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.