2777
2789

نامزدم تابستونی بوتیک مردونه زده و چون مهر باید بره دانشگاه یه شاگرد اورده تو مغازه...الان یکماهه ک شاگرده هس واسه اینکه با کار اشنا بشه و بشه بش اعتناد کرد...

هفته پیش نامزدم ساعت ۵ پیام داد گفت دارم میرم مغازه ساعت ۶ بود خالم رفته بود پاساژ دیده بود در مغازه نیست من ب روش نیوردم و چیزی نگفتم...

امروز دوستم پیام داد گفت میخوام واسه شوهرم تیشرت بخرم ادرس مغازه نامزدتو بده و بهش دادم رفته بود اونجا میگفت دوتا دختر عملی جلف در مغازش بودن و بگو و بخند درصورتی ک بوتیک مردونست...میگف نامزد منم روی خوش نشون میداده و باهاشون بگو مگو میکرده و میخندیده و سر ب سرشون میذاشته...

بنظرتون خیانته?خیلی حالم بده نمیدونم ب روش بیارم یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم گاهی شده میرم تو بوتیک مردانه و واسه همسرم خرید میکنم این که دو تا دختر تنها بودن دلیلی بر خیانت نیست و اکثر فروشنده ها هم برای جلب مشتری باید خوش اخلاق باشن.ولی اگه بتونید به شوهرتون بفهمونید که حدشو بدونه خیلی خوبه

بوتیک‌ درسته مردونس ولی شاید کادو واسه کسی میخاستن مثل دوست خودت شوهرتم نمیتونه با مشتری اخم کنه مجبوره عزیزم سخت نگیر ولی غیر مستقیم بهش گوشزد کن 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیزم متاسفانه کار بوتیک همینه

البته همه اینجورر نیستن ها دوستم ولی چون با همه قشر و خدمی سر و کار داره ناخداگاه همچین رفتاری هایی هم پیش بیاد

بلانسبت دختر ها و خانومهای گل و پاک ولی خیلی از دخترها رفتارشون رو نمیدونن دیگه 

خب زن هم پیش میاد بره بوتیک مرانه واسه شوهرش لباس کادو بگیرره

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟

هراتفاقی میفته نباید سکوت کنی

درعین حال دعواهم نباید راه بندازی

یعنی مثلا دفعه ی اول که ساعت ۵ گفته بود مغازه ام و اینا باید یجور به روش میوردی مثلا میگفتی ساعت ۵ به بعد داشتی چیکار میکردی

یا مثلا میگفتی خالم اونجا بود دید تو مغازه نیستی بهم گف نگرانت شدم

شاید بدبخت یه مشکلی اون لحظه واسش پیش اومده حالا تو دونه دونه جمع میکنی تو دلت که یهو سرش خالی کنی؟؟

#نه_به_لایک

بیشتر زیر نظر بگیرش...زود قضاوت نکن❤

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤