2777
2789
عنوان

کاسنی وزیبایی جنین😘😘😘😘😘😘

281 بازدید | 17 پست

سلام دوستان عزیز میخواستم بدونم کسی تجربه خوردن کاسنی روتوبارداری داشته؟ازچندماهگی بایدازش خورد؟

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کل بارداری روزی یه استکان خوردم البته من واسه فشار خونم میخوردم

تاثیری تو حاملگی واس زیبایی جنین داره؟

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع

۳ ماه قبل اقدام من شنیدم هم آقا و هم خانوم کاسنی بخورن

چون کبد و تمیز میکنه 

کبد تمیز باشه نی نی خوش رنگ و رو میشه  

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
پوستشو روشن میکنه بچه هام از خودم سفیدترن 

پس منم بخرم استفاده کنم خودم روشنم همسرم سبزه 

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع
آره خوبه من سر هر دوتاشون میخوردم هیچ ضرری نداشت به سلامتی

ممنون ازت

پوستشو روشن میکنه بچه هام از خودم سفیدترن 

ایشالاخدابراتون نگهشون داره من شنیدم که بچه روزیبامیکنه ولی میترسم میگم نکنه ضررداشته باشه ولی ازسه ماه قبل بارداری جوشوندشوهم خودم هم همسرم خوردیم 

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷