2777
2789
عنوان

تب پسرم بالا میره

134 بازدید | 19 پست

واکسن یک سالگی پسرمو زدیم الان بعد از هشت روز تب کرده تا حالا باقطره استامینوفن تبشو کنترل میکردم ولی سه ساعت پیش که قطره بهش دادم خیلی موثر نبود تبش رو ۳۷ و نیم موند اما حالا داره بالا میره ۳۷ و هفت درجس یک ساعت دیگه میتونم دوباره بهش قطره بدم تو این یه ساعت چی کار کنم تبش داره بابلا میره

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاشویه کن، هندوانه هم خوبه اگه میخوره

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
خورده دوباره بهش بدم

آره میوه که اشکالی نداره

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
پاشویه اش کن .ختمی نداری اگه داری شربت براش درست کن بده بخوره عالیه

گذاشتمش تو تشت آب

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
ندارم شوهرم باید بگیره چه مقدار باید بدم

از داروخونه بپرس من دخترم ب استا حساسیت شدید داره وقتی واکسن‌میزنم براش بااینکه تب میکنه اما جیزی نمیدم امتحان کردم یکم تب کنه خودش خوب میشع

اما موقع مریضی ک تب شدید داره بروفن میدم عالیه