سلام دوستای عزیزم..ممکنه منو راهنمایی کنید.من یه دختر کوچولو دارم...الان چند وقته شوهرم به خاطر اوضاع بد اقتصادی کارشو از دست داده و حالا اصرار داره بریم شهر اونا که چهار ساعت با ما فاصله داره تا با داداشش کار کنه...من اصلا نمیتونم با دوری خانوادم و از طرفی با نزدیکی به مادرشوهر کنار بیام...من تک دخترم و به شدت وابسته مادرم..داریم به اختلاف شدید میخوریم...میگه اینجا کار نمیتونم پیدا کنم...چی کار کنم به نظرتون؟ میترسم آخرش کار به جدایی برسه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اما با همسرت مجبري بري جمعا ٤ ساعته زيادم نيست مامانت زود زود مياد پيشت ميمونه تو هم ميري ميموني
ولي بايد بري به خاطر فرزندت همسرت
هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کمکم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونهدونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.