2777
2789
عنوان

دوستان کمکم کنید شوهرم....

378 بازدید | 23 پست

سلام دوستای عزیزم..ممکنه منو راهنمایی کنید.من یه دختر کوچولو دارم...الان چند وقته شوهرم به خاطر اوضاع بد اقتصادی کارشو از دست داده و حالا اصرار داره بریم شهر اونا که چهار ساعت با ما فاصله داره تا با داداشش کار کنه...من اصلا نمیتونم با دوری خانوادم و از طرفی با نزدیکی به مادرشوهر کنار بیام...من تک دخترم و به شدت وابسته مادرم..داریم به اختلاف شدید میخوریم...میگه اینجا کار نمیتونم پیدا کنم...چی کار کنم به نظرتون؟ میترسم آخرش کار به جدایی برسه

تعداد رای : 4
نظرسنجی
۱
3
75%
۲
0
0%
۳
1
25%
که جهان رنج بزرگیست...نگارا تو بخند

گزينه ٣

پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی بچه ها...اخه مامانمو چی کار کنم از الان ماتم گرفته میگه میری دیگه برت نمیگردونه تا ابد میمونی اونجا.. خودمم دوریش برام سخته...خیل کمکم میکنه اینجا

که جهان رنج بزرگیست...نگارا تو بخند

شوهرت مهم تر از خانوادته.منم تک دخترم اما کلا از شهر مادرم که تهرانهدچند ساله جدا شدم‌. چون زندگیم مهم تره 

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله

سخته ٢ راهي ميفهمم😥

اما با همسرت مجبري بري جمعا ٤ ساعته زيادم نيست مامانت زود زود مياد پيشت ميمونه تو هم ميري ميموني

ولي بايد بري به خاطر فرزندت همسرت 

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.