2777
2789
عنوان

شما واس چشم بد چیکار میکنید

1988 بازدید | 28 پست

بخدا ک چشم زخم حقیقت داره جلو چشم دیدم زندگی و که بهتریت بود با چشم خراب شد 

شما واس درامان بودنش چیکار میکنید 

دوستان نه خرافته ن الکی کاملاحقیقته

ssssssssssssss

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ قل بخون فوت کن چش طرف کور میشه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

مادرشوهرم برام یه جاکلیدی چشم زخم خریده کلیدامو آویزون کردم بهش همیشه پیشمه

مامانمم هرماه تخم مرغ‌میشکنه برام ولی من اعتقاد ندارم

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

به خودم میگم انرژی خدا بالاتر از انرژی منفی دیگرانه، پس توکل به خدا، میسپارم دست خودش.

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

بله واقعیته تو قرانم هست  بخاطرش ایه وان یکاد بر پیامبر نازل شده

روایتی هس میگن پیامبر از قبرستانی عبور میکردن گفتن نصف این مرده ها بخاطر چشم زخم‌از بین رفتن.

از لحاظ علمی هم انرژی منفی ساطع میشه و این‌توی افرادی که وقتی جنین در شکم مادر بودن و مادر جنازه ای رو دیده، بیشتره.

۵ تا ایت الکرسی

۴قل

وان یکاد

ایه ماشالله لاحول ولا قوه الابالله العلی العظیم