2777
2789
عنوان

اهنگ زیبا از امین بانی

332 بازدید | 12 پست

دوستان این اهنگی که درادامه لینکشو میزارم از امین بانی خواننده قسمت پایانی سریال شهرزاد 

راستش اولین باری که صداشو شنیدم فکر کردم صدای پسر تازه به بلوغ رسیده اس و عکسشو که دیدم بدتر جا خوردم فکر کردم ترنس هستن چون صداشون حالت دو رگه ی زنونه مردونه داره خیلی صدای خاص و جالبیه از نظر من

یا اینکه فکر کردم تاجیکی یا افغان هستن چهره شون

اما بخاطر بیماری ماژور شدید چهره و صداشون اینطور شده

کارهاش فوقعلاده زیبا هستن اهنگاشو دانلود کنید و لذت ببرید

خواستم اگر کسی نمیشناسه بشتر معرفی بشه  من از کاراش خوشم اومد

%http://nex1.ir/امین-بانی-ثانیه-ها-166/

Mimikh سابق هستم،،،لطفن برای سلامت نی نیم صلوات بفرسید💓💓💓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم عاشق اون اهنگش واسه سریال شهرزادم...

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

حالا لازم نبود هرچی خودت فکر کردی رو بگی 

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
حالا لازم نبود هرچی خودت فکر کردی رو بگی 

راستش فقط فکر ایشون نبوده مشخصه که صداش دورگه هست.تو گوگل هم بری سرچ کنی متوجه میشی همه این سوال واسشون پیش میاد

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
راستش فقط فکر ایشون نبوده مشخصه که صداش دورگه هست.تو گوگل هم بری سرچ کنی متوجه میشی همه این سوال واس ...

عزیزم اینجا بخوای از رو خوبی هم کاری کنی بلاخره کسی هست طلب کار باشه

چون خوشم اومد دوست داشتم شماهم اهنگاشو دانلود کنید 

عزیزم اینجا بخوای از رو خوبی هم کاری کنی بلاخره کسی هست طلب کار باشه چون خوشم اومد دوست داشتم شماهم ...

همینطوره .دیشب که آهنگهای امین بانی رو معرفی کردی رفتم سرچ کردم عالی بودن ..مرسی👍

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
همینطوره .دیشب که آهنگهای امین بانی رو معرفی کردی رفتم سرچ کردم عالی بودن ..مرسی👍

خواهش میکنم عزیزم ❤❤❤