2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزان من شب تولد سوپرایزی اقا گرفتم.شام بیرون سفارش دادم همبر و پیتزا گفتم کنارش سالاد سزار باشه...فقط شب نمیتونم درست کنم الان وقتشو دارم لطفت راهنمایید کنید یا سالاد دیگه معرفی کنید

هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم
پنیر پارمسان کجاها دارن معمولا؟؟ من میخام برای شام درست کنم.وقت ندارم الان وقتشو دارم میتونم الان د ...

پنیرو هایپرها دارن .

آره مرغتو بپز و نوناتو خورد کن وسرخ کن دیگه فقط خورد کردن کاهو و مخلوط کردنش میمونه.ذرتم میتونی بریزی

💏
من روش اولو زیاد درست کردم پنیرشم از این سوپر ا کالباس و سوسیس دارن گرفتم 

مرغ اب پز کنم بعدش سرخش کنم بریزم داخل سس بعد بزارم یخچال یخ میشه مشکلی نداره؟؟

پنیرو هایپرها دارن . آره مرغتو بپز و نوناتو خورد کن وسرخ کن دیگه فقط خورد کردن کاهو و مخلوط کردنش م ...

مرغ قاطی نکنم با سس؟؟یخ میشه مشکلی نداره؟؟

نه دیگه گرم سرو نمیشه که سستم رقیق کن آخر سر که همه رو باهم قاطی کردی بریز روش هم نزن موقع خوردن مخل ...

بیرون که خوردیم داغ بود مرغ و نان تستش.من الان همه چی خرد کنم مرغ درست کنم نونشم خورد کنم بعدش سرخ کنم قاطی کنم؟؟؟

اوووف گیج شدم

بیرون که خوردیم داغ بود مرغ و نان تستش.من الان همه چی خرد کنم مرغ درست کنم نونشم خورد کنم بعدش سرخ ک ...

من بیرون خوردم سرد بود .

ببین همه مواد و آماده کن مرغتو بپز نو نتم سرخ کن باهم قاطی نکن همشو جدا آماده خورد کن بعد یه خورده قبل خوردن بیار قاطی کن آخه کاری نداره که دختر خوب .

اگه همرو آماده کنی پنج دیقه ای مخلوط میکنی باهم.

💏
من بیرون خوردم سرد بود . ببین همه مواد و آماده کن مرغتو بپز نو نتم سرخ کن باهم قاطی نکن همشو جدا آم ...

باشه حله پس

خب ببین الکی هول نکن یه نفس عمیق بکش و یه لیوان آبِ یخ بخور نتتم خاموش کن شروع کن به درست کردن سالادت من برات کامل توضیح میدم امیدوارم بدردت بخوره : )

این میزان موادی که میگم برای یه بشقاب سالاده:

کاهو 6برگ+نون تست یدونه+پودر پنیر پارمیزان یه قاشق(میتونی اگر دلت خواست بیشتر هم بریزی)+فیله مرغ یدونه+3 تا هم گردو

حالا مواد لازم واسه سس سالاد:

روغن زیتون یک چهارم پیمونه(این سلیقه ایه میتونی کمتر هم روغن بزنی من خودم به شخصه با روغن زیتونِ زیاد حال نمیکنم دوست دارم روغنش کم باشه)+سس مایونز یا هزار جزیره(یک قاشق)+نمک و فلفل و پودر سیر به میزان دلخواهت+آب لیمو ترش هم 2 قاشق

حالا طرز تهیش:

اول کاهو هارو خرد کن(نه زیاد درشت نه زیاد ریز)

فیله مرغو با نمک و فلفل آبپز کن وقتی پخت مکعبی برش بزن بریز رو کاهو ها

اگر تستر داری که هیچی اگر تستر نداری نون تست هارو به روغن زیتون آغشته کن بعد بذار تو ماهیتابه تا برشته بشه وقتی برشته شد مکعبی خورد کن و بریز تو ظرف کاهو ها و مرغا

گردو رو هم خورد کن(لهشون نکنیا) بعدش بریز تو ظرف

بعدشم سس رو اضافه کن(همون موادی رو که نوشتن واسه تهیه سس رو با هم مخلوط کن بعدش سست آمادست)

آخر سر هم پنیر پارمیزان رو روی همه ی مواد بریز

امیدوارم که گرفته باشی  

خب ببین الکی هول نکن یه نفس عمیق بکش و یه لیوان آبِ یخ بخور نتتم خاموش کن شروع کن به درست کردن سالاد ...

گرفتم.فقط الان میتونم درست کنم برای شام؟؟