2777
2789
عنوان

لباس پوشیدن مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5665 بازدید | 71 پست
ازدواج کردی ؟! منم قبل ازدواج اینطوری فک میکردم ولی خب مردا خیلی گرمایی هستن اکثرشون ، دوما خودمم ال ...

اره ۵ساله ازدواج کردم .منم درکشون میکنم ولی حداقل یه شورت بپوشن اونجاشون آویزون نباشه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ۵ساله ازدواج کردم .منم درکشون میکنم ولی حداقل یه شورت بپوشن اونجاشون آویزون نباشه    

آره خب ، بپوشن خیلی زشته واقعا ، من نگران بعد بارداریم هستم مخصوصا دختر ، از همین الان شوهرم غصه اش گرفته چیکار کنه جلو بچه با گرما ، البته شوهرم اعتقاد داره غیر شلوارک تیشرت و این چیزا هم بپوشه جلو بچه 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
تو گرما آره دیگه طبیعیه ، فقط گاهی شوارک پاش میکنه اون موقع هم لباس زیر در میاره 😂

اره شوهر منم دقیقا😂😂😂

خیلی غر بزنم شلوارک بپوش باز شرتشو در میاره

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

نه اصلا خوشم نمیاد

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
وای توروخدابس کن😂😂😂😂

چرا مگه چیه ؟

یه کلاه چین چینی هم گرفتم واسش با اون پف پفیه میپوشه 😗😗

هشت ماهه عقد بودم که از دست مادرشوهر بدجنسم جدا شدم ......برای اینکه تاوان کارشو ببینه لطفا یه صلوات بفرستین🫠

آره خب ، بپوشن خیلی زشته واقعا ، من نگران بعد بارداریم هستم مخصوصا دختر ، از همین الان شوهرم غصه اش ...

منم بچه ندارم شوهرم میگه بچه هم بیاد نمیتونم لباس بپوشم .چندوقت پیش یه بچه کوچیک اومدخونمون بعدشوهرم فقط شلوارک پاش بودمیگفت عمو ازحموم اومدی برو لباس بپوش  

همسر من چيزي به اسم شلوارك و شلوار فقط در مواقع مهمون ميشناسه 

حتي ركابيم نميپوشه 

فقط يك عدد لباس زير مخصوص پايين تنه 

منم مدتي عادت كرده بودم تو خونه همينجور ميگشتم البته لباس تنم بود ولي بدون شلوار 

تا اينكه پسرم هفت ماهه شد 

همسرم گفت زشته جلو بچه اينطور نگرديم از الان 

ماهم گفتيم چشم

حالا من رعايت ميكنم ولي همسر بعضي اوقات حجاب پايين تنه رو رعايت نميكنه 

اووووف ببخشيد خيلي حرف زدم😬

چرا مگه چیه ؟ یه کلاه چین چینی هم گرفتم واسش با اون پف پفیه میپوشه 😗😗

واااای فقط دارم ی مردوتصورمیکنم بااون پشماش یه همچین لباسی بپوشه 😂😂😂😂😂😂😂❤

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡

وای داماد مادرشوهرم همیشه از سرکار میاد با کمربندو شلوار و بلوز میشینیه هرشب هم خونه مادرشوهرمه 4 ساله 

😂بخاطر اینکه پول پس اندازکنن  

بیجاره چه ظلمی بهش وارد میشه

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن