2777
2789
عنوان

شوهرم ميگه برام ناز كن خودتو برام لوس كن 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 56793 بازدید | 301 پست

کاری نداره که

لاک بزن رژ بزن وقتی از درمیاد تو بگو عسییییسسم  

برو بشین ور دلش هی خودتو بچسبون بهش🤒🤒😷

واسه بستن یه بند سوتین از پذیرایی بکشونش تا اتاق خواب😈

هی با موهات ور برو آخرش بگو بیا توبرام ببند👱‍♀️

گوشواره هاتو بگیر دستت ببر پیشش بگو اینارو میکنی

.

.

.

توگوشم😛

وهمینجوری ادامه بده علی برکت الله

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مردونه نباش خودتو تو هرکاری قوی نشون نده مثلا میری از بالا کابینت چیزی برداری ازش کمک بخواه مث ...

شوهر من عاشق اینه که ازش کمک بخوام.ولی گاهی یادم میره.و خودم کارامو انجام میدم.یا همین رد شدن از جوب.شوهرم زود دستمو میگیره برا رد شدن.ولی کافیه یه فرصت پیدا کنم زود خودم رد میشم.ولی بعد پشیمون میشم.یه کم هولم.

خدایا شکرت  
یا بعصی وقتا میخوام بهش با اخم نگاه کنم قیافش ختده دار میگیره میپکم از خنده

منم اینجوری ام تودعوا گریه م میگیره یه دفه میگه 1 2 3 میخندم 😂😂😂😂😂

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
این که جوب نمی تونید تنهایی رد بشید، ناز داشتنه؟  نه والا، شوهراتون احساس می کنن با یه زن ضعیف ...

نه عزیزم.اونم یه جور نازه.مردا دوس دارن مواظب خانوماشون باشن.وقتی دستشونو میگیرن و کمکشون میکنن که رد سن احساس رضایت میکنن.

خدایا شکرت